19.05.2022
Fiica cea mica a lui Vladimir Putin ar avea o relatie cu un barbat pe nume Zelenski. Katerina ar fi zburat de zeci de ori la iubitul sau

Dragostea e oarba, asta s-a spus de-a lungul timpului in repetate randuri, iar aceasta afirmatie pare sa se potriveasca de minune si in cazul fiicei lui Vladimir Putin. Mai exact, potrivit unor surse citate de presa internationala, Katerina Tikhonova are o relatie cu un barbat pe care-l cheama Zelenski, exact ca pe presedintele ucrainean.

Potrivit Daily Mail, cei doi au impreuna si o fiica, iar pana de curand, cand aceasta a fost tinta sanctiunilor impuse de Occident din cauza declansarii razboiului din Ucraina, Katerina zbura in permanenta de la Moscova la Munchen, pentru a petrece timp alaturi de partenerul ei. Totodata, in permanenta, era flancata de garzile serviciilor secrete ruse.

Aceste informatii au iesit la iveala in urma unei investigatii ce a fost declansata de o publicatie independenta din Rusia si de ziarul Der Spiegel. Sursele respective au aratat, de asemenea, ca fiica cea mica a lui Vladimir Putin, care provine din casnicia cu fosta sotie, a fost casatorita cu milionarul Kirill Shamalov, in varsta de 40 de ani. Ei s-au despartit, insa, in 2017, iar la scurt timp ea a inceput relatia cu balerinul Zelenski, care a fost, de asemenea, casatorit si are trei copii - doua fete si un baiat -  cu coregrafa Yana Serebryakova.

De asemenea, investigatia jurnalistica a scos la iveala documente care au aratat ca pe parcursul a doi ani, fiica lui Vladimir Putin a zburat de mai bine de 50 de ori la Munich, acolo unde Zelenski lucreaza, pentru a-i fi aproape.

Oare vor divorta? Sotia fotbalistului rus, Dmitri Tarasov, si-a luat copiii si a plecat la parintii ei

De asemenea, jurnalistii au obtinut pasaportul fiicei lui Putin, a lui Zelenski, dar si a fiicei lor, o fetita care a venit pe lume in 2017.

Zelenski, care este rus cu origini georgiene, nu este inrudit cu presedintele ucrainean. Acesta a lucrat pana luna trecuta la Balatetul de Stat Bavarez, de unde a plecat pentru ca a refuzat sa condamne razboiul sangeros al lui Putin din Ucraina.Katerina Vladimirovna Putina este mai mica cu un an decat sora sa, Maria. Aceasta a decis sa ia numele de familie al bunicii sale materne, devenind Yekaterina Tikhonovna Shkrebneva. A studiat in Germania si Moscova, iar acum este directoarea unui institut de cercetare din cadrul Universitatii din Moscova.

Scandalul continua! Victoria Bonya a raspuns la critica Kseniei Sobchak despre aparitia sa la Festivalul de la Cannes: „Ea niciodata nu poate trece cu vederea aparitiile mele de la cele mai prestigioase evenimente din lume” - FOTO

Inainte de a face cariera intr-un domeniu stiintific, Katerina a fost dansatoare si vicepresedinta Confederatiei Mondiale de Rock and Roll. Katerina a fost casatorita intre 2013 si 2018 cu miliardarul rus Kiril Samalov. Actele de divort arata ca cei doi au impartit o avere de 2 miliarde de dolari.

Articole din aceeasi categorie