27.03.2023
Putini ar accepta aceasta provocare! Marinela Bezer i-a organizat o surpriza plina de adrenalina, sotului ei, cu ocazia zilei lui de nastere: „Daca murim, murim impreuna” - FOTO/VIDEO

Acum o zi, sotul bloggeritei Marinela Bezer, Vlad Gatcan si-a sarbatorit ziua de nastere.

Si pentru ca nicio zi de nastere nu poate trece fara cadouri, Marinela si-a surprins sotul, organizandu-i o tura cu cea mai lunga tiroliana urbana din lume care se afla in Dubai. Tiroliana masoara 1 kilometru, are o inclinatie de 16 grade si o viteza medie de 80 km per ora.

Deoarce a vrut sa-l sustina pe Vlad, dar si sa se incarce si ea cu o doza de adrenalina, Marinela a facut de asemenea o tura.

Imaginile au fost publicate ulterior pe pagina de Instagram a influenceritei.

„Am decis sa o fac pentru el. Nu l-as fi lasat sa mearga singur. Daca murim, murim impreuna.”, a scris Marinela cu umor pe retelele de socializare.

Tu ai avea curajul sa incerci o astfel de experienta?

Marinela Bezer este o bloggerita din Republica Moldova ce s-a stabilit de cativa ani cu traiul in Marea Britanie. Este cunoscuta in mediul online, avand o comunitate de peste 500 de mii de urmaritori pe Instagram si 5 milioane de urmaritori pe TikTok. Este casatorita cu Vlad Gatcan.

Articole din aceeasi categorie