10.04.2023
Imagini inedite cu Pepe si Yasmine Ody din vacanta. Ce destinatie au ales - FOTO

Pepe si partenera lui, Yasmine Ody, au plecat in vacanta.

Pepe are toate motivele sa fie mandru si fericit. Artistul se bucura de o cariera de succes si de o familie superba. Cantaretul are 2 fete, pe Rosa si pe Maria, din casnicia anterioara cu Raluca Pastrama, si mai are un baietel, Pepe Jr., din actuala relatie cu partenera lui, Yasmine Ody.

Pepe si Yasmine Ody formeaza un cuplu din anul 2021. Cei doi au preferat sa fie discreti in ceea ce priveste relatia lor si sa si-o traiasca departe de ochii curiosilor. Artistul este activ pe retelele de socializare si obisnuieste sa mai posteze imagini cu diverse momente din viata lui. Cantaretul si partenera lui au plecat intr-o vacanta in Istanbul. Pepe a postat cateva imagini pe contul personal de Instagram din aceasta escapada, iar fanii au fost incantati. 

Cele mai fit moldovence! Cine sunt fetele de la noi care se mandresc cu un corp super tonifiat - FOTO

Pepe este extrem de aproapiat de familia lui si de fiecare data vorbeste cu emotie despre copiii lui.

„Familia imi ofera toata energia. Fara familie nu as fi avut energie pentru scena. De acolo ma incarc, evident. El (n.r. fiul lui) e bucuria si energia familiei, evident alaturi si de cele doua fetite ale mele si toti cei care inseamna familia mea: sotia si asa mai departe. Suntem foarte bine. Ma simt un om extrem de implinit si asta cred ca am transmis-o de cand am lansat piesa „Familia mea.” A fost evidenta starea mea si emotia pe care o simt in momentul de fata.”, a marturisit Pepe pentru Antena Stars, citat de Spynews.ro.

Intr-un interviu acordat pentru revista VIVA!, Pepe a vorbit deschis despre viata de familie si copiii lui. Despre relatia dintre fiicele sale mai mari si fratele lor mai mic, Pepe a spus ca nu exista multe gelozii intre ei. Artistul a precizat ca singura concurenta exista, mai degraba, intre cele doua surori.

„Chiar avem o familie frumoasa si ma bucur mult de tot c-a existat intelegere din toate partile, in asa fel incat lucrurile sa se aseze. Cat despre gelozii intre frati, nici nu se pune vorba. Fetele sunt indragostite efectiv de Pepe Junior, iar el, va dati seama, este jucaria familiei in momentul de fata. Singurele gelozii care inca exista si sunt evidente… sunt intre ele, ca surori. Si asta pentru ca exista intotdeauna intre surori o concurenta, mai ales ca sunt apropiate de varsta. Legat de Pepe Jr, el este doar jucaria si placerea familiei. Se simte iubit si adorat, si chiar nu au existat gelozii din partea fetelor vizavi de el, sub nicio forma. Si Doamne ajuta, ii multumesc mult de tot lui Dumnezeu!”, a spus Pepe.

Imagini de arhiva! Pavel Stratan a distribuit un filmulet adorabil cu fiica sa, Cleopatra, de acum 17 ani - VIDEO

In cadrul aceluiasi interviu, Pepe a dezvaluit ca fiica sa, Rosa, pare sa ii calce pe urme. Aceasta are inclinatii catre muzica si este incantata sa cante cu tatal ei. Ba mai mult, aceasta i-ar fi cerut sa ii cumpere un pian pentru a exersa mai bine un instrument.

„Nu stiu daca exista emotie mai mare si placere, totodata, si… nici nu stiu cum sa o descriu… uneori, chiar frica, atunci cand canta copilul tau, sa fii sigur ca iese bine. Placere mai mare nu se poate, nu se poate compara cu nimic! Ma bucur mult de tot cand vad ca Rosa indrageste muzica, a cantat cu mine si s-a bucurat. Si ma bucur c-a ales singura sa faca pian, mi-a cerut singura sa-i cumpar pian si tot singura, dupa ce a sustinut un concert de pian la „George Enescu”, m-a rugat sa o mut la scoala la „George Enescu”… singura, asa… Cumva, atunci cand un copil iti cere sa evolueze, mi se pare ca este datoria mea ca parinte sa fac tot posibilul sa-i ofer tot ceea ce are nevoie si sa ma bucur, mai ales ca, de mica, si-a ales un drum. Sper sa-l urmeze cu succes.”, a mai declarat artistul.

Articole din aceeasi categorie