10.04.2023
Imagini de arhiva! Pavel Stratan a distribuit un filmulet adorabil cu fiica sa, Cleopatra, de acum 17 ani - VIDEO

Si pentru ca interpretul Pavel Stratan este obisnuit din cand in cand sa-si bucure fanii cu fotografii si videouri din arhiva persoanala, recent acesta a postat un filmulet in mediul online cu Cleopatra, facut in 2006, anul in care ea abia se lansase in muzica.

„Cleopatra Stratan 2006 -2021. Secvente din arhiva.”, a scris Pavel in descrierea clipului care a adunat deja sute de like-uri pe Instagram.

Printesa Charlotte, moment hilar in timp ce participa la slujba de Paste. Reactia pustoaicei cand s-a uitat la fratele ei - FOTO

In primul clip care a fost filmat in 2006, Cleo se afla alaturi de tatal sau intr-un studio de intregistrati. Aceasta canta atunci cunoscuta sa piesa „Noapte Buna” care a adunat peste 4 milioane de vizualizari pe Youtube.

Totodata, in cel de-al doilea video, artista interpreteaza aceeasi piesa, doar ca peste 17 ani, mai exact, in 2021.

Cantecul „Noapte Buna” face parte din albumul de debut a Cleopetrei Stratan, „La varsta de 3 ani”.

Pavel Stratan este un cantaret si textier de muzica folk, pop din Republica Moldova. Muzica pe care o face nu poate fi catalogata. Este un amestec de stiluri. Nu se stie exact cat la suta este inspiratie si cat la suta muzica originala. De fapt, aceasta pare a fi noutatea pe care o aduce pe piata.

Tina Karol - detalii nestiute despre relatia ei cu Dan Balan: „Noi comunicam, ne sustinem unul pe altul...” - VIDEO

Cleopatra Stratan este o artista nascuta in Republica Moldova. Este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de 3 ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale. In prezent, Cleopatra este casatorita cu cantaretul Edward Sanda, un cantaret si producator muzical roman. Edward Sanda s-a alaturat echipei Famous Production in anul 2016 si a devenit in scurt timp unul dintre artistii momentului.

Articole din aceeasi categorie