15.06.2023
Imagini de poveste! Irina Rimes a ajuns la Disneyland. Vezi ce a publicat interpreta pe Instagram - FOTO/VIDEO

Irina Rimes iarasi este in Franta. De aceasta data interpreta a fost la Disneyland si a filmat niste imagini pline de magie, pe care ulterior le-a publicat pe Instagram.

Primul video de la Disneyland, publicat de Irina Rimes la story, pe pagina ei de Instagram a fost filmat prin intermediul camerei frontale.

Tinuta purtata de Maia Sandu pentru Summitul European a fost in limita protocolara corecta? Afla raspunsul de la Ariana Trofim: „Verde pal pe care l-a imbracat semnifica...” - VIDEO

Interpreta a petrecut toata ziua acolo, iar seara a facut un video in care se observa renumitul castel, dar si focurile de artificii care il inconjoara.

Marina Carnat a facut dezvaluiri sincere! Care a fost motivul tentativei de divort a celor doi soti. „Au trecut 12 ani, de atunci nu am mai...” - FOTO

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste in Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

Articole din aceeasi categorie