27.04.2023
Imagini care iti taie respiratia! Tatiana Koberidze, sedinta foto intr-un lan de lalele din Moldova - FOTO

Are o pasiune aparte pentru tot ceea ce inseamna arta fotografica. Isi face imagini in cele mai frumoase locatii atat din tara, cat si de peste hotare. Este vorba despre cunoscuta bloggerita din Moldova, Tatiana Koberidze.

Intoarsa din vacanta sa din Japonia, Tatiana Koberidze a decis sa descopere o noua locatie pentru poze. Este vorba despre un lan superb de lalele si narcise de la noi.

Pozele au fost facute cu o drona, ceea ce a oferit posibilitatea ce a capta o portiune mare din lan.

Poveste cu final fericit! Un pictor moldovean a facut cel mai impresionant portret cu un baietel din Ucraina - FOTO/VIDEO

Pentru sedinta foto, bloggerita a decis sa poare o tinuta total white, ea combinandu-se perfect cu lalele rosii si galbene din imagini.

Chiar daca au fost incarcate in mediul online acum o ora, fotografiile au adunat peste 2 mii de like-uri, dar si sute de comentarii de apreciere.

„Doamne, Tatiana. Atat de frumos.”, „Este incredibil de frumos si neobisnuit.”, „Wow, foarte frumos.”, „Superba.”, au scris cativa internauti.

Tatiana Koberidze este una din cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova avand peste 160 de mii de urmaritori pe Instagram. Aceasta este cunoscuta in special pentru faptul ca ii place la nebunie sa calatoreasca, sa exploreze noi locuri si destinatii. In 2021 ea a calatorit in 11 orase ale lumii.

Fiica Olgai Tapordei – pasionata de IT! Vezi ce beneficii au lectiile, pentru educatia copiilor: „Noi acum avem fericirea sa vedem cum creste o noua generatie de genii...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie