27.07.2023
Cristina Scarlevschi - fotografie rara alaturi de fiul ei! Vezi cat de mult a crescut Alexander - FOTO

De mai bine de 7 luni, dansatoarea Cristina Scarlevschi traieste una dintre cele mai frumoase perioade de viata ei. Aceasta este mama unui baietel pe nume Alexander.

Desi este activa pe retelele de socializare, Cristina nu obisnuieste sa publice fotografii cu fiul sau, iar cand o face ii acopera chipul.

De aceasta data, dansatoarea a postat o imagine in care se vede o parte un fata lui Alexander.

In poza Scarlevschi il tine in brate cu dragoste si grija pe baietelul care a adormit. „Primim de la viata ceea de ce avem nevoie. Ii ceri putere lui Dumnezeu, el iti trimite o incercare sa te intareasca! Ceri intelepciune, dar primesti probleme. Cand ceri curaj, Dumnezeu iti trimite pericol”, a mentionat Cristina in descrierea fotografii.

Inca o medalie pentru Moldova! Sportiva Ecaterina Grabucea a cucerit argintul la Campionatul European de Haltere pentru Tineri - FOTO

Totodata, ea a adaugat: „Cere iubire, iar Dumnezeu iti va trimite nefericitii care au nevoie de ajutorul tau! Ceri binecuvantari si primesti oportunitati! Cand nu obtinem ceea ce ne dorim, obtinem ceea ce ne trebuie cu adevarat”.

Cristina Scarlevschi este o dansatoarea pole si o bloggerita din Republica Moldova. Este casatorita cu Vladimir Sanduleac. Aceasta s-a filmat in videoclipul trupei Carla's Dreams cu EMAA „N-aud”.

Marina Carnat - sincera cu urmaritorii sai! Cum arata silueta ei la 4 zile dupa ce a nascut al noualea copil - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie