15.12.2022
Imagine emotionanta cu Bruce Willis. Actorul e grav bolnav, familia s-a reunit mai devreme pentru Craciun

Imaginile emotionante au fost publicate de Demi Moore, fosta sotie a actorului.

Se stie deja ca Demi se intelege perfect cu actuala sotie a lui Bruce Willis. Tocmai de aceea, vor sa profite la maxim de timpul petrecut impreuna cu el si s-au revazut inainte de Craciun, ca sa intre din timp in atmosfera specifica de Sarbatori.

Cu brad si mese in familie, Demi Moore a precizat pe contul sau de socializare: ”Suntem o familie. Intram deja in spiritul de Sarbatori.”

Demi Moore este foarte apropiata de fostul sot, dar si de sotia acestuia. Ii vedem pe toti unul langa altul, in timp ce Bruce Willis tine in brate catelul lui Demi, un toy dog cu personalitate.

Regina Rania, aparitie irezistibila la Roma. Doar o piesa din tinuta ei costa aproape 5.000 de euro

Imaginile au fost foarte apreciate de fani, care i-au urat marelui actor multa sanatate. Din pacate, starea lui Bruce Willis este din ce in ce mai precara.

Apropiatii au declarat pentru presa internationala ca boala a evoluat destul de mult, iar problemele de sanatate sunt tot mai grave. Familia este foarte ingrijorata si spera ca sarbatorile sa aduca o minune pentru actor.

Sanatatea lui Bruce Willis se deterioareaza rapid

„Bruce nu poate spune mare lucru si nu pare sa inteleaga prea mult din ceea ce spun altii. Boala de care sufera, care ii afecteaza capacitatea de a se exprima si de a se misca, a progresat. Se pare ca se indeparteaza din ce in ce mai mult de ei si asta le frange inimile”, au spus apropiatii pentru presa internationala.

Demi Moore, Emma Heming si fiicele actorului il iubesc neconditionat si sa roaga pentru un miracol de Craciun.

In urma cu cateva zile, Sylvester Stallone le povestea fanilor sai ca ii este foarte greu sa vada cum Bruce Willis sufera si nu ii vine sa creada ca starea sa este instabila si se indreapta tot spre mai rau. Boala l-a scos anul acesta din ”cetatea filmului”, insa munca sa va ramane nemuritoare.

Fostul sot al Anastasiei Zavorotnyuk a dezvaluit cauza bolii grave a actritei: „Trebuia sa se gandeasca bine inainte de...”

Afazia, boala de care sufera Bruce Willis, apare, in majoritatea cazurilor, in urma unui accident vascular cerebral, ca urmare a unei tumori la nivelul creierului sau a unei boli neurologice, precum Alzheimer. Cu toate ca in multe situatii afazia este tratabila, procesul de recuperare in sine este anevoios, cerand multa rabdare si perseverenta.

Pana la urma, este bine ca Bruce are o familie atat de mare si unita, care sa-l ajute sa treaca cu bine peste aceasta incercare.

Articole din aceeasi categorie