15.12.2022
Regina Rania, aparitie irezistibila la Roma. Doar o piesa din tinuta ei costa aproape 5.000 de euro

La inceputul lunii decembrie, regele Abdullah al Iordaniei si regina Rania au fost primiti de presedintele italian Sergio Mattarella si de fiica sa Laura Mattarella la palatul prezidential Palazzo del Quirinale (Palatul Quirinale) din Roma, in timpul vizitei lor de lucru la Roma.

Regina Rania, considerata cea mai eleganta suverana din lume, a fost irezistibila intr-o tinuta alcatuita din piese semnate de designeri celebri. Pardesiul de la Fendi, spre exemplu, este vandut pe site-ul de moda Farfetch cu 4.150 de lire sterline (aproximativ 5.000 de euro). 

Cizmele negre pana la genunchi sunt de la Jennifer Chamandi (ALESSANDRO 105 Black Suede) si costa 1.195 de lire sterline (aprox.1.400 euro), potrivit cableandcompany.net. 

Criticii de moda n-au putut trece cu vederea geanta pe care o tine in mana regina Rania. Accesoriul face parte de colectia Louis Vuitton x Yayoi Kusama si va fi lansat pe piata abia in ianuarie 2023. 

Regina Rania este laudata adesea pentru stilul ei desavarsit. Ea reprezinta un exemplu de eleganta si rafinament pentru multe doamne de rang inalt. 

Intr-o vizita anterioara, din noiembrie 2022, cand s-a intalnit cu Papa Francisc, Regina Rania a purtat un voal alb si o rochie neagra cu mansete albe, respectand protocolul Vaticanului pentru femeile care au audienta cu Papa. 

Articole din aceeasi categorie