14.12.2022
Fostul sot al Anastasiei Zavorotnyuk a dezvaluit cauza bolii grave a actritei: „Trebuia sa se gandeasca bine inainte de...”

Vedeta renumitului serial „Moya prekrasnaya nyanya” sufera de cancer. Cu toate acestea, fostul sot al Anastasiei Zavorotnyuk este sigur ca boala sa ar fi putut fi prezisa. 

Olaf Schwarzkopf a dezvaluit presei mai multe detalii despre fosta sa sotie. Dupa cum s-a dovedit, actrita are o ereditate mai putin reusita: este vorba despre bunicul sau, care a suferit de o forma de cancer teribila.

Anastasia Volochkova s-a logodit? Ce surpriza a primit balerina din partea iubitului sau: „Nu eram deloc pregatita...” - FOTO

„Nastya trebuia sa mearga regulat la medic, sa se examineze si sa se gandeasca bine inainte de a recurge la procedura FIV”, a spus barbatul. „Spun asta pentru ca stiu ca si genetica joaca un rol in aparitia cancerului, iar bunicul Anastasiei a suferit de cancer. Suferea groaznic, avea dureri pe care nu le putea suporta”. 

„Incercau sa faca din mine un obiect sexual”: Scarlett Johansson a recunoscut ca a fost fortata sa joace roluri provocatoare

Anastasia si Olaf au divortat in anul 1995 - barbatul in varsta de 62 de ani recunoaste ca a vazut-o pentru ultima oara in timpul divortului, la registratura Taganskiy din Moscova. In acelasi timp, el considera in continuare ca fosta lui sotie este o „persoana foarte buna la suflet” si ii doreste doar bine. 

Articole din aceeasi categorie