06.01.2024
Imagine de milioane: 3 generatii de femei! Iata cum au fost surprinse Doina Sulac, mama si fiica ei - FOTO

Doina Sulac are o relatie extrem de frumoasa cu atat cu mama ei, Svetlana, cat si cu fiica, Nicoleta, de aceea, interpreta se straduieste sa petreaca tot mai mult timp alaturi de ele.

Recent, Doina Sulac a distribuit pe social media o fotografie plina de duiosie. In imagine, cele mai importante femei din viata ei au fost surprinse in timp ce faceau prajituri pentru Craciun.

„Trei generatii diferite”, a scris interpreta de muzica populara in descrierea fotografiei.

A cautat pe cineva care sa o intretina, dar s-a indragostit de un barbat cu 32 de ani mai mare: „Suntem perfecti impreuna” - FOTO/VIDEO

„Ce frumoase”, „Multi si binecuvantati ani! Una mai frumoasa ca cealalta!”, au mentionat cativa internauti in sectiunea de comentarii a imaginii.

Doina Sulac este o interpreta de muzica populara si compozitoare din Republica Moldova. Este fiica renumitului interpret basarabean Nicolae Sulac.

S-a casatorit la 16 ani, fiind inca eleva de liceu. Tot atunci a nascut-o pe Nicoleta, fetita ei. La scurt timp dupa casatorie, a divortat de sotul ei, vioristul Ion Cipilencu.

Nasul de botez al Doinei este dirijorul Nicolae Botgros, conducatorul Orchestrei Lautarii.

Are mama fata mare! Tatiana Nastas - imagini adorabile cu fiica ei de 1 anisor: „Tare repede a mai zburat primul an” - FOTO

La data de 7 octombrie 2022, interpreta s-a casatorit cu Isidor Tanase. Cei doi au impreuna un baietel.

Articole din aceeasi categorie