06.01.2024
A cautat pe cineva care sa o intretina, dar s-a indragostit de un barbat cu 32 de ani mai mare: „Suntem perfecti impreuna” - FOTO/VIDEO

Scarlet, o tanara australianca de 24 de ani, a intrat pe un site de matrimoniale in incercarea de a gasi un barbat care sa o intretina. Unul dintre pretendenti i-a atras atentia si, desi nu se astepta, s-a indragostit de el.

Scott, in varsta de 56 de ani, si Scarlet sunt acum impreuna de patru ani. Strainii spun despre ei, de cele mai multe ori, ca sunt tata si fiica, nicidecum iubiti, si ridica din spranceana cand afla care este adevarata relatie dintre ei. Criticile nu lipsesc, dar cei doi s-au obisnuit si nu mai iau in seama cuvintele urate.

„Nu le acordam atentie altora, ne concentram unul pe celalalt. Daca cineva presupune ca suntem rude, radem si trecem mai departe", a spus Scarlet pentru Daily Mail.

Inainte sa o cunoasca pe tanara care i-a devenit iubita, Scott trecuse printr-un divort si era gata sa renunte de tot la iubire. Intr-un clip postat pe TikTok, Scarlet a recunoscut ca a intrat pe site-uri pe care erau barbati cu bani dispusi sa le intretina pe femeile din viata lor si ca-si dorea "un aranjament". Dar lucrurile au luat o intorsatura neasteptata si cei doi s-au indragostit.

Rihanna si A$AP Rocky, aparitie extravaganta. Cum au fost surprinsi in SUA alaturi de cei doi copii - GALERIE FOTO

„Nu am fost niciodata in asta pentru vreun castig financiar. A fost intotdeauna despre sprijin, mentorat, companie, prietenie neconditionata si sentimente adevarate", a mai adaugat fata despre schimbarea de viziune. Cei doi s-au ajutat reciproc in perioadele grele si in problemele pe care le-au avut cu sanatatea mintala. „Tocmai iesisem dintr-o casnicie, eram coplesit de singuratate, ceea ce a declansat anxietati. Scarlet are o inima imensa, e foarte empatica, asa ca am inceput sa vorbim", a spus si Scott.

Bianca Dragusanu, din nou pe mana medicilor esteticieni: „Am foarte mari emotii” - FOTO

Multi inca ii critica pe cei doi, desi sunt impreuna de patru ani, si sustin ca nu ar avea interese comune din cauza diferentei de varsta dintre ei, dar Scarlet spune ca aceste acuzatii sunt „ridicole". „Vorbim despre un viitor lung impreuna. Nu suntem oameni perfecti, dar suntem perfecti impreuna".

Articole din aceeasi categorie