06.01.2024
Are mama fata mare! Tatiana Nastas - imagini adorabile cu fiica ei de 1 anisor: „Tare repede a mai zburat primul an” - FOTO

Acum un an, Tatiana Nastas, a devenit mama pentru a doua oara. Prezentatoarea stirilor PRO TV a adus pe lume o fetita pe nume Leila, iar acum o zi deja a celebrat prima aniversare a micutei.

„Tare repede a mai zburat primul an. La multi ani, fetita mea! Te iubesc! #mybabyisone #happybirthday”, a scris Tatiana pe paginile sale de Instagram si Facebook.

De asemenea, prezentatoarea a postat si cateva fotografii adorabile in care o tine in brate cu blandete pe mezina familiei.

Bianca Dragusanu, din nou pe mana medicilor esteticieni: „Am foarte mari emotii” - FOTO

Cu ocazia acestui eveniment si internautii au felicitat-o pe Leila.

„La multi ani fericiti si binecuvantati!!! Cea mai dulce si amuzanta gogoasa”, „La multi anisori frumosi si sanatosi, bombonica”, „La multi ani fericiti si o copilarie de poveste”, „La multi ani, Leila! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa bucuri parintii cu multe reusite frumoase! Sunteti binecuvantati cu niste fetite extraordinare”, sunt cateva dintre comentarii.

Tatiana Nastas este prezentatoarea stirilor PRO TV. Pe 28 mai 2016, Tatiana Nastas s-a casatorit cu Augustin Nastas. Impreuna, ei au doua fetite: Diana si Leila.

Rihanna si A$AP Rocky, aparitie extravaganta. Cum au fost surprinsi in SUA alaturi de cei doi copii - GALERIE FOTO

Articole din aceeasi categorie