03.02.2024
Colin Farrell, transformare socanta pentru rolul Pinguinului din Batman! Nici cei mai fideli fani nu l-ar putea recunoaste - FOTO

Colin Farrell se intoarce in Gotham City, in rolul unuia dintre cei mai emblematici raufacatori. Actorul in varsta de 47 de ani a fost surprins pe platourile de filmare din New York.

Serialul in care va juca Colin Farrell este un spin-off al filmului Batman din 2022 si exploreaza ascensiunea Pinguinului in lumea interlopa a orasului Gotham.

Farrell il interpreteaza pe Oswald „Ozz” Cobblepot, cunoscut ca Pinguinul, principalul adversar al lui Batman.

In imaginile care s-au viralizat pe retelele de socializare, Colin Farrell este de nerecunoscut. Inainte de a intra in pielea personajului sau, actorul irlandez petrece ore bune in cabina de machiaj.

Fiica Adrianei Ochisanu a implinit 7 ani. Mesajul pe care interpreta l-a scris pe retelele de socializare - FOTO

Michael Marino este make-up artistul care se ocupa de transformarea irlandezului. Marino a obtinut o nominalizare la Oscar in 2023 pentru transformarea lui Farrell si restului distributiei din filmul „The Batman”.

Un tanar s-a filmat in timp ce-si certa iubita pentru ca purta o fusta mini: „Nu pleci asa”. Reactia femeilor de pe internet, uimitoare

Regizorul peliculei „The Batman”, Matt Reeves, a declarat in 2022 pentru Variety ca nu a intentionat niciodata ca Farrell sa fie de nerecunoscut in rolul Pinguinului, dar a apreciat munca lui Marino.

„Ceea ce i-a facut lui Colin a fost uimitor. Ma intrebam: "Cine este tipul asta?". Iar Colin a fost atat de amuzant”, si-a amintit acesta.

Articole din aceeasi categorie