12.02.2024
Trei generatii de femei intr-o singura fotografie! Laura Jdanov a mostenit frumusetea de la mama si bunica ei - FOTO

De curand, modelul Laura Jdanov a sarbatorit impreuna cu familia ei. Bunica acesteia a implinit frumoasa varsta de 75 de ani.

Cu ocazia aniversarii, Laura a decis sa publice pe social media o fotografie in care apare langa de mama ei, dar si bunica.

Ana Cernicova si Milla Danilceac - mai sincere ca niciodata! Ce cadouri asteapta interpretele de 14 Februarie - VIDEO

De ziua acesteia, Laura a recunoscut celor peste 70 de mii de abonati ca o iubeste extrem de mult pe sarbatorita. De asemenea, ea a spus ca este: „O femeie cat o suta”.

„Scumpa noastra bunica face 75 de ani! O femeie cat o suta! La multi ani, te iubim”, a scris Laura.

Femeile au optat pentru look-uri elegante in nuante de negru, alb si bej, ceea ce a facut ca ele sa se asemene si mai mult.

Cristian Cebotari, cadou de mii de euro pentru sotia lui. Katy Black a postat totul pe retelele de socializare: „Are un gust extraordinar” - VIDEO

Internautii au apreciat activ postarea modelului si au lasat comentarii de felicitare: „La multi ani”, „Multi ani”, „Love”.

Laura Jdanov este un model din Republica Moldova. Pe langa activitatea sa de baza, Laura se ocupa si de blogul sau personal de Instagram, acolo unde este urmarita de peste 70 de mii de abonati.

Articole din aceeasi categorie