01.09.2023
Diana Brescan a atras toate privirile la un eveniment monden de la Bucuresti! Ce tinuta memorabila a purtat interpreta - FOTO

Pe langa faptul ca este o interpreta cunoscuta din Republica Moldova, Diana Brescan uimeste de fiecare data atunci cand apare in mediul online cu o noua postare.

De data aceasta, tanara a fost surprinsa la un eveniment de beauty din capitala Romanie, acolo unde este stabilita cu traiul de cativa ani.

Diana Brescan a avut o aparitie de neuitat, desi tinuta sa a fost una in nuante reci. Aceasta a reusit sa iasa in evidenta datorita stilului minimalis, dar in acelasi timp si elegant.

Satoshi - tot mai sus! In ultima zi de vara, interpretul a lansat o piesa care iti rascoleste sufletul: „Pur si simplu superba” - VIDEO

Brescan a participat la un eveniment organizat de catre un salon de top de infrumusetare din Bucuresti care este vizitat adesea de vedete precum: Andra, Lidia Buble, Adela Popescu, Alexandra Stan, Alexia Eram, Simona Halep.

Frumoasa interpreta a optat pentru o tinuta gri formata dintr-o pereche de pantaloni evazati si un top cu nasturi, care i-a evidentiat frumos silueta, iar in materie de machiaj, Diana a accentuat nuanta ochilor cu farduri nude si rimel.

Interpreta Diana Brescan s-a afirmat pe piata muzicala acum 15 ani, cand a participat pentru prima data la concertul „Doua inimi gemene”. Apoi tanara a devenit celebra datorita prestatiilor sale pe scenele de la „X Factor” si „Vocea Romaniei”. Acum interpreta isi are propriile sale piese lansate pe platforma YouTube.

Fosta si actuala sotie, prietene la catarama! Fotografia comuna a celor doua, dar si mesajul Danei Sota pentru Natalia Barbu: „Pentru multi, relatia noastra este imposibil de inteles...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie