12.11.2022
Tatiana Maxian - peripetii de ziua sa de nastere! Afla de ce a intarziat bloggerita la propria ei petrecere, dar si de ce nu a dormit 3 zile - VIDEO

Pe data de 11 noiembrie, Tatiana Maxian si-a sarbatorit ziua de nastere, insa intr-un mod mai neobisnuit.

Aceasta a organizat o petrecere cu ocazia aniversarii, insa din cauza faptului ca ea si sotul sau au fost blocati cateva ore in Romania din cauza randului de masini de la vama, nu a reusit sa ajunga la timp.

„Cred ca este prima zi de nastere unde s-au strans toti invitatii, dar omagiata nu este pe loc. A trecut deja vama. O asteptam cu nerabdare.”, a povestit Daniela Cheltuitor pe pagina sa e Instagram.

Ajunsa in cele din urma la petrecere, Tatiana Maxian a tinut un discurs in care le-a povestit invitatilor tot ce s-a intamplat in acea zi, dar si le-a multumit acestora pentru prezenta. „Astazi pe la ora 14 am anulat tot. Credeam ca nu este nicio sansa sa ajungem acasa. Am fost blocati in Romania. Trei zile nu am dormit, asa, doar cate 15-20 de minute cat de alimenta masina. Nu ne-am oprit la niciun hotel sa ne odihnim. A fost un drum foarte greu pentru noi. Am invatat sa nu dam mainile in jos niciodata, orice obstacol nu am avea. Asta este viata si nu poate sa fie mereu totul bine si frumos.”, a mentionat Tatiana.

Valeria Lungu nu poate trece peste despartirea de fostul iubit. Ce declaratii a facut bloggerita

Printre cei prezenti la petrecere s-au numarat Diana Rimis, Daniela Cheltuitor, Anya Tapes, dar si multi altii. Acestia s-au distrat avand parte de muzica, magie si dispozitie buna.

Marinela Bezer si Vlad Gatcan au plecat intr-o vacanta de vis la 16 mii de kilometri de casa. Ce destinatie au ales cei doi: „Un loc care nu are nevoie de filtre” - FOTO/VIDEO

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 150 de mii de urmaritori pe Instagram. Tanara este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie. 

Articole din aceeasi categorie