20.09.2022
Igor Cuciuc a implinit 39 de ani! Afla cum si-a sarbatorit interpretul ziua de nastere, dar si care este in viziunea lui cadoul perfect: „ Eu nu sunt un materialist” - VIDEO

Invitat in platoul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpretul de muzica populara, Igor Cuciuc. Acesta a povestit despre cum si-a sarbatorit cea de-a treizeci si noua aniversare, dar si despre cum s-a simtit la nunta lui Roman si Gabriella Burlaca.

Artistul a povestit cum se simte la varsta de 39 de ani, iar si faptul ca putin il sperie ca se apropie cea de 40 de ani. „Am un prieten care tot imi zice ca dupa 40 e complicat. Cand te intreaba cineva cati ani si zici ca ai 40 zic ca esti in varsta. 39 este o varsta foarte frumoasa. Ma simt la 39 plin de forta, vocea imi suna. Om fericit, om implinit. Familia imi este sanatoasa.”

Kourtney Kardashian, gravida pentru a patra oara? Detaliul care i-a intrigat pe fani

Interpretul a povestit si ce a facut de ziua sa de nastere. „Am fost la o emisiune televizata. Acolo am invitat vreo 12 interpreti care m-au felicitat. A doua zi am petrecut in echipa barbateasca, am fost pe un mal de iaz, am prins peste, ne-am odihnit. Am fost cu cei mai apropiati prieteni. In acest an m-a sunat lume care nu a facut-o 2-3 ani. Tot anului n-au nevoie, dar acum vor sa faca o bifa. Multumesc publicului ca imi asculta muzica si pe place ceea ce le prezint.”, a mentionat Igor.

Gabriella Damir Burlaca - dezvaluiri neasteptate! Afla care a fost unul dintre cele mai dificile momente din viata sa: „Cand mi s-a dat vestea asta proasta s-a oprit planeta” - VIDEO

Intrebat ce considera a fi pentru el cel mai bun cadou, Ciciuc a spus: „Dupa cum ati remarcat, acum sunt intr-o camasa noua, mi-am facut-o special pentru ziua mea. Camasa este din Romania, am facut-o la Botosani. Pentru mine cel mai frumos cadou este ca cineva sa-mi aduca ceva de ce am nevoie. O camasa populara nu m-as supara, un brau. Eu nu sunt un materialist, sa fiu fan al brand-urilor.”

In aceasta perioada, Igor Cuciuc are un program foarte incarcat de munca deoarece canta aproape zilnic la nunti, dar si la hramuri. Recent, artistul a fost prezent si la nunta lui Roman Burlaca si a Gabriellei Damir Burlaca.

„Vasile Advahov si Ionela m-au invitat sa fiu alaturi de oastea nasilor. A fost o oaste foarte frumoasa. Au cantat zdubii, am stat cu Roman la masa. Am cantat, am facut chef si voie buna. Roman chiar mi-a spus: „Cand ai cantat tu, s-a sculat toata nunta.”, a povestit interpretul.

A trait emotii de nedescris la Belgrad! Acum insa, Campioana Mondiala, Anastasia Nichita, intentioneaza sa fie prima luptatoare care va aduce o medalie olimpica in Moldova: „Vreau sa sparg gheata...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie