12.06.2023
Hipismul - de la pasiune, la job! Afla povestea femeii-politiste, Oxana Darii: „Dimineata mea incepe la ora cinci” - VIDEO

Politisti urcati pe cai, mai rar poti observa pe strazile orasului, iar o femeie-politista cu atat mai mult. Dragostea fata de animale a facut-o sa-si aleaga meseria, iar calul Decebal pe care il ingrijeste ii stie tote secretele. De unde a aparut aceasta pasiune si cum a ajuns femeia in politie, afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

„Eu lucrez la INSP. Cand eram mica, aveam doua visuri. Primul era sa port forma, iar cel de-al doilea sa fiu profesoara. Visurile se implinesc, port forma, sunt profesor si om bun, mama, sotie, sora. Dimineata mea incepe la ora cinci, trebuie sa reusesc sa ma antrenez si dupa ce se termina ziua mea de munca la politie continui la scoala sportiv. Eu sunt perfectionista, la mine totul trebuie sa fie ideal, dar ca sa fie totul perfect, trebuie foarte mult sa muncesc. Eu in fiecare zi invat ceva nou de la elevi, colegi, cai. Profesia imi este si hobby” , a spus entuziasmata Oxana Darii, politista.

„Copilul acesta este minunat, el e tot o minune”. Olga Manciu a recunoscut ca fiul cel mic are autism. Bloggerita a rupt tacerea peste 7 ani - VIDEO

Dragostea fata de cai i-a aparut inca din copilarie, dar nu intamplator, deoarece, toti din familia ei fac acest sport: „Este o traditie de familie, sa iubesc tot ce ma inconjoara, indeosebi caii”.

Cristina Miron - de nerecunoscut! Dupa 10 ani bloggerita si-a scos definitiv dread-urile - FOTO

Jobul sau presupune multe sacrificii si responsabilitati, dar Oxana face totul cu pasiune si vede doar partea frumoasa: „Scopul nostru este sa aducem emotii frumoase pentru conationalii nostri”.

Iubeste ceea ce face si niciodata nu se lasa provocata de obstacolele care ii stau in cale: „Trebuie in fiecare zi sa te antrenezi sa mergi pe cai. Este o munca care dureaza mai multe ore”.

Au sensibilizat o tara intreaga! Anatolie Melnic si Alexandru Bordea i-au schimbat viata unui baiat care sufera de diabet zaharat: „In lacrimi, fericire, cu foarte multa recunostinta, cum ar face fiecare din noi ca parinti” - VIDEO

Este o femeie responsabila, din acest motiv atunci cand este cu colegii in misiune are grija ca totul sa fie la cel mai inalt nivel. Este mandra de jobbul pe care il are si spune ca atunci cand este recunoscuta pe strada chiar daca nu este in tinuta de serviciu, este cea mai fericita: „Eu des repet ca chiar daca nu prind infractorii si nu intocmesc procese verbale, realizez o munca in folosul comunitatii. Ii frumos cand creezi starea de bine si aduci emotii pozitive. Trebuie sa ramanem oameni, sa ne iubim lucrul si tara”.

Articole din aceeasi categorie