11.06.2023
Cristina Miron - de nerecunoscut! Dupa 10 ani bloggerita si-a scos definitiv dread-urile - FOTO

Cristina Miron de mai bine de 10 ani purta dread-uri, recent, aceasta a decis ca a venit timpul pentru o schimbare radicala in viata ei. Vezi cum arata acum bloggerita!

Entuziasmata de schimbarea sa, Cristina Miron a scris: „Dimineata cu dread-uri, seara cu par normal. Dupa mai mult de 10 ani cu dread-uri le-am scos in sfarsit. De ce acum? Da nu stiu, asa m-a rupt”.

Viata bate filmul! Bloggerul cu peste 3 milioane de urmaritori, care a ramas fara un picior, a devenit tata! Vezi primele imagini cu nou-nascutul - FOTO

Intr-un timp recor postarea a devenit foarte apreciata, iar internautii i-au lasat zeci de mesaje de admiratie in rubrica de comentarii a postarii: „Cred ca jumatate de planeta s-a bucurat pentru capul tau si noua ta imagine”/„Esti mai feminina fara ele”/„Cretii sunt mega frumosi”, etc.

Valentina Nafornita - video plin de dragoste, alaturi de Cristian Spataru! Ce a publicat soprana pe Instagram - VIDEO

Cristina Miron este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova. Tanara are studii in jurnalism si a fost prezentatoare a unei emisiuni, la un alt post TV din Moldova. Este activa pe retelele sociale, in special pe Instagram, unde are o comunitate de peste 25 de mii de urmaritori. 

Articole din aceeasi categorie