12.06.2023
Au sensibilizat o tara intreaga! Anatolie Melnic si Alexandru Bordea i-au schimbat viata unui baiat care sufera de diabet zaharat: „In lacrimi, fericire, cu foarte multa recunostinta, cum ar face fiecare din noi ca parinti” - VIDEO

Au schimbat viata unui copil. Acum Cristian Barcari isi poate trai copilaria fericit si cu o grija mai putin. Alexandru Bordea a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a vorbit despre proiectul pe care l-a initiat impreuna cu Anatolie Melnic.

„Ideea este al lui Anatol, face asta de ceva timp, intr-o discutie cu el am auzit de acest caz, despre Cristian si am considerat ca pot sa ma implic. Sunt foarte mandru de faptul ca noua ne-a reusit. In Moldova aparatul asta nu este posibil de gasit. Eu pana acum nu atat de des am avut posibilitatea sa ma implic in proiecte sociale direct”, a povestit Alexandru Bordea despre proiectul social la care a participat recent.

Valentina Nafornita - filmulet plin de dragoste, cu burtica de graviduta, alaturi de iubitul ei! Soprana e in culmea fericirii - VIDEO

Antreprenorul a marturisit cum au reactionat parintii lui Cristian la pompa care o sa-i regleze nivelul de zahar in organism fiului lor: „In lacrimi, fericire, cu foarte multa recunostinta, cum ar face fiecare din noi ca parinti”.

Alexandru Bordea a spus la ce concluzii a ajuns dupa ce l-au ajutat pe Cristian: „Noi trebuie sa multumim universului pentru faptul ca suntem sanatosi, pentru familia noastra si pentru ca ne putem permite dimineata sa ne trezim si sa mergem la munca, sau tot asa mai departe”.

Alerta de securitate la casa Rihannei, dupa ce un barbat a venit sa o ceara in casatorie

Antreprenorul a explicat de ce sunt importante studiile:„Domeniul instruirilor eu cred ca a inceput sa se maturizeze. Acum la multe maratoane sau cursuri pe care le avem vin mama, tata, fiica sau fiul care deja sunt adolescenti. Copiii trebuie sa invete, scoala este cultura generala de care intotdeauna o sa ai nevoie si o sa regreti mult intr-o buna zi ca n-ai invatat ceea ce ti-au oferit gratis. Daca nu esti decis in viata asta ce vrei sa faci, iti alegi o facultate care sa-ti fie mai aproape de suflet. Daca stii ce vrei sa faci, atunci iti alegi o facultate care sa te ajute sa iti descoperi mai bine si mai usor calitatile, potentialul din domeniul pe care il iubesti”.

„Ma tot gandesc in cateva saptamani sa fac un training de doua zile, un fel de tabara, in care pentru varsta 14-17 sa stie ce opurtunitati sunt. Ei s-au nascut cu telefonul in mana, conectat la internet si ei isi pot permite sa presteze niste servicii, sau sa faca niste lucruri pe care parintii lor nici la varsta de 40 sau 50 de ani nu le cunosc”, a spus Alexandru Bordea.

Articole din aceeasi categorie