02.09.2022
Harry Styles si Olivia Wilde - o noua etapa in relatia lor! Ce se intampla intre cei doi

Anul trecut, Harry Styles si Olivia Wilde au inceput sa formeze un cuplu, insa nici pana acum nu dezvaluie prea multe detalii despre relatia lor. Cu toate acestea, paparazzi ii surprind constant pe tineri.

Recent, in mass-media internationala au aparut zvonuri despre logodna lor, dar cuplul, desigur, nu a comentat aceste informatii.

O sursa apropiata vedetelor a mentionat pentru US Weekly ca Harry si Olivia planuiesc sa se mute impreuna, asa ca aleg acum o locuinta noua in Los Angeles.

 „Au discutat deja despre logodna, dar nu vor sa grabeasca lucrurile inca. Si in viitorul apropiat, Harry Styles cu siguranta nu este pregatit sa intemeieze o familie.”, a mentionat insider-ul.

Sunt urmatorii? Renato Usatii si Nina Cretu - invitati la nunta grandioasa a Anastasiei Fotachi si a lui Gabriel Stati. Vezi rochia pe care a imbracat-o sora lui Emilian Cretu, dar si imaginile pe care le-a surprins aceasta din timpul evenimentului - FOTO/VIDEO

Harry si Olivia au facut cunostinta pe platoul de filmare a productiei cinematografice „Don't Worry, Sunshine”, iar ulterior paparazzi i-au surprins tinandu-se de mana la nunta prietenului lor.

Nunta rupta dintr-un basm, la castelul familiei Stati! Anastasia Fotachi si Gabriel Stati au devenit sot si sotie. Momentul in care mireasa este condusa spre altar de catre tatal ei - VIDEO

Articole din aceeasi categorie