30.07.2023
Are aproape 100 kg, dar poarta cele mai indraznete tinute. Ashley Graham, intr-o rochie minuscula in public

Are 35 de ani, este mama a trei copii si cel mai aperciat model plus size de ani de zile. Ashley Graham este un exemplu de incredere pentru multe femei care se lupta cu kilogramele in plus.

Ashley Graham este lipsita de inhibitii si nu lasa kilogramele in plus sa ii influenteze prea tare alegerile vestimentare. Modelul are una dintre cele mai sexy garderobe dn showbiz si nu isi ascunde formele voluptoase.

La cea mai recenta aparitie publica, Ashley a atras toate privirile intr-o rochie ultra scurta, care i-a lasat picioarele la vedere.

Desi are doar 35 de ani, modelul apeleaza inca de acum la proceduri anti-imbatranire. Aceasta le-a dezvaluit fanilor ei ca a descoprit un remediu chinezesc care ar putea lua cu succes locul botoxului. Gua sha sau kerokan este o practica de medicina traditionala chineza in care un instrument este folosit pentru a “razui” pielea oamenilor pentru a produce pete usoare.

„Ma asteptam la cel putin o lacrima” Cum a reactionat sotul bloggeritei Tatiana Koberidze cand a aflat ca este insarcinata? Vezi momentul - VIDEO

“Am vazut atatea feye care fac Gua Sha gresit, insa eu am cea mai buna profesoara din lume. Se numeste Sandra Lanshin si este si acupuncturista mea. Daca intrati la ea pe TitkTok, va va arata exact cum sa faceti. Nu mai aveti nevoie de fillere, daca folositi Gua Sha. Ii spun tot timpul ca ea e Botoxul meu”, a spus Ashley Graham.

“Punctul cheie este sa razuiesti pielea (de obicei partea superioara a spatelui) pentru a revigora fluxul sanguin, a elibera toxinele termice, a stimula drenajul limfatic, a activa diferite puncte ale corpului si a aduce celule utile in zona prin stimularea unui raspuns imunitar. Uneori, aceasta actiune creeaza o oarecare decolorare a pielii, care poate arata dramatic. Dar fii sigur ca nu exista nicio durere si petele dispar de obicei in cateva zile”, explica Dr. Ervina Wu in revista Harper’s Bazaar.

Madalina Ghenea si iubitul ei bulgar, Grigor Dimitrov, prima aparitie oficiala, la un eveniment monden. Actrita a purtat o rochie superba

Articole din aceeasi categorie