24.07.2023
Hailey Bieber, superba si in tinute de strada, nu numai perfect aranjata si machiata. A furat toti ochii cu rochia ei mini

Hailey Bieber nu poate trece neobservata atunci cand iese la plimbare cu prietenii sai. Sotia lui Justin Bieber a fost fotografiata de paparazzi din toate unghiurile, cand a iesit intr-o tinuta care i-a avantajat silueta de model. 

Zilele trecute, modelul in varsta de 26 de ani a fost surprins la o sesiune de cumparaturi in Malibu, California, alaturi de prietena sa, Lori Harvey. Hailey a aratat fost superba intr-o rochie mini, alba, cu un corset care i-a scos in evidenta talia de viespe. Aceasta si-a completat look-ul cu o pereche de papuci albi si o sapca albastra.

Hailey Bieber/ Profimedia

Atat Hailey, cat si Lori, au fost fotografiate carand cu o multime de plase de cumparaturi si, chiar daca nu se stie exact ce au achizitionat acestea, magazinele in care au intrat sunt recunoscute pentru obiectele decorative pentru casa.

Maggy Platon - dezvaluiri sincere: „Acum cu fetele tot e altfel...” - FOTO

Aparitia modelului vine la o luna de cand aceasta a fost criticata dur pentru gestul facut la nunta unei prietene. Hailey Bieber a fost pe lista de invitati la nunta bunei sale prietene Stephanie Shepherd, insa dupa ce a postat fotografiile de la eveniment, fanii modelului in varsta de 26 de ani au asaltat-o cu critici. 

Hailey Bieber/ Profimedia

Lectie de stil de la stilista Korina Ankin! TOP 3 idei de outfituri pentru zilele toride de vara - FOTO

Desi rochia i-a venit ca o manusa si i-a scos in evidenta silueta de invidiat, se pare ca nuanta piesei vestimentare a creat controverse in mediul online. Sotia lui Justin Bieber a fost acuzata ca a incalcat protocolul atunci cand s-a imbracat in alb la nunta prietenei sale.

Articole din aceeasi categorie