22.06.2022
Hailey Bieber - data in judecata din cauza brandului sau de cosmetica. Vezi care este motivul

Hailey Bieber, care recent si-a prezentat propriul brand de cosmetica „Rhode”, a fost acuzata de plagiat. Despre acest lucru raporteaza TMZ.

Hailey Bieber a fost data in judecata de designerii Phoebe Vickers si Purna Khatau, proprietarii brandului de imbracaminte „Rhode NYC”, care a fost fondat in anul 2014. Potrivit designerilor, compania de cosmetica a modelului, care are acelasi nume, le-ar putea afecta afacerile. De fapt, problemele deja au inceput. De exemplu, pe retelele sociale, utilizatorii au inceput sa eticheteze brandul modelului in locul companiei „Rhode NYC”. 

Reprezentantele Rhode NYC au intentat un proces pentru a o impiedica pe Bieber sa foloseasca acest nume. 

Este sau nu Diana Rimis ruda cu Irina Rimes? Vezi cum a raspuns bloggerita la aceasta intrebare: „Am luat familia sotului si...” - VIDEO

„Noi suntem inca o companie tanara, care are unde sa creasca si nu ne putem permite sa concuram cu o celebritate”, au declara Vickers si Khatau. 

„Noi nu dorim sa ne certam cu Hailey, ba din contra, vrem o sa felicitam cu lansarea propriului brand. In calitate de colege, de femei antreprenoare, noi ii dorim succes. Insa Hailey ar putea alege orice nume pentru compania ei, iar noi avem doar acest brand, pe care noi singure l-am construit si l-am dezvoltat”, au adaugat designerii. 

 Vickers si Khatau au mentionat ca in anul 2018 reprezentantii modelului au incercat sa cumpere acest nume, insa au fost refuzati. 

Reprezentantii „Rhode” au comentat deja situatia si au spus ca inregistrarea cu acelasi nume este legala: brandul „Rhode” este inregistrat ca companie de cosmetica, in timp ce „Rhode NYC” este inregistrat ca producator de imbracaminte. De asemenea, Rhode este al doilea nume al modelului Hailey Bieber. 

A venit cu o lansare de zile mari! Cristy Rouge si-a prezentat noua compozitie si care, dupa spusele ei, a fost ca in vremurile cele bune: „Chiar mi-a fost dor sa ii vad pe toti in realitate, sa vorbim, sa cantam live” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie