22.06.2022
A venit cu o lansare de zile mari! Cristy Rouge si-a prezentat noua compozitie si care, dupa spusele ei, a fost ca in vremurile cele bune: „Chiar mi-a fost dor sa ii vad pe toti in realitate, sa vorbim, sa cantam live” - VIDEO

Interpreta din Republica Moldova, Cristy Rouge a fost invitata la emisiunea O Seara Perfecta, unde a cantat noua sa melodie si a prezentat si videoclipul oficial pentru aceasta. In cadrul emisiunii, artista a vorbit despre filmarile videoclipului sau si ce emotii a trait in timpul acestor filmari. Mai multe detalii vezi in interviul de mai jos. 

Videoclipul a fost filmat cu cateva luni in urma.

„Piesa a fost semnata acum doua luni. Este total semnata de mine, si versurile, si muzica. Mai apoi m-am gandit ca imi doresc foarte mult si un videoclip, pentru ca demult nu am prezentat ceva. Chiar mi-a fost dor, am vrut sa ma intorc, insa frumos. Cu o piesa noua, cu un videoclip. Poate unii spun ca nu e timpul potrivit, insa eu pot spune ca pentru muzica mereu timpul e potrivit”. 

Ana Beregoi a absolvit gimnaziul! Ce tinuta a purtat interpreta la balul de Absolvire: „Voi sunteti ca o familie, impreuna am crescut 9 ani” - FOTO

Dragostea este despre ce canta, dar si despre ce a filmat Cristy. 

„Dragostea dintre cei doi este principala. Dar aici nu este vorba despre dragoste pura, despre un happy end, nu este senina si frumoasa. Aici este despre acea dragoste care ne invata sa iubim, insa pana la sfarsit noi nu suntem impreuna. Tot ce a fost, ramane doar o amintire frumoasa. Cred ca noi toti am avut o relatie in care am iubit mult, insa pana la urma nu am fost impreuna cu acea persoana. Anume despre asta eu cant”. 

Piesa sa este scrisa din propriile trairi. 

„Sotul mi-a spus ca nu-i place piesa, versurile. El nu intelege ca ceea ce traiesc eu la moment, desigur ca nu este ca in piesa. Acum eu traiesc cu totul altfel, viata mea personala s-a schimbat. Daca am sa cant despre ceea ce e acum la mine, nu va fi deloc interesant”. 

Intr-un final, sotul interpretei s-a obisnuit cu piesa si versurile pe care le canta sotia sa in ea. „I-am spus ca piesa aceasta nu este dedicata lui”. 

Acest videoclip a venit si cu o lansare pe scara larga. „Daca de aparut cu ceva nou, cred ca trebuie sa fie la nivel totul. Mi-a fost chiar dor de asa evenimente. Cand am vazut invitatii parca m-am dus cu vrei sapte ani in urma. Mi-am adus aminte cum noi ne intalneam, faceam prezentari. Ne-am adunat aceeasi oameni, cum ne adunam de obicei. Atunci erau o multime de evenimente unde venea si presa si puteau filma ceva interesant, era ceva normal pentru noi. De aceasta data i-am invitat pe toti cunoscutii mei, cine a putut veni, a venit. Am inteles ca totusi trebuie de organizat mai des asa evenimente”. 

„De ati sti cat ma stradui sa evit terenurile de joaca”! Ce mesaj le transmite Ludmila Adamciuc persoanelor care critica comportamentul Copiilor Soarelui

„Chiar mi-a fost dor. Am vrut sa-i vad pe toti in realitate, sa vorbesc, nu doar la telefon, dar in realitate. A fost chiar frumos si chiar mai vreau asa evenimente. Acolo poti canta live, cu un live band si e minunat. A fost de neuitat”, a adaugat Cristy.

Pe langa muzica, Cristy este si femeie de afaceri. Ea administreaza un salon de frumusete si un restaurant. „Eu sunt o sefa corecta. Trebuie sa stii cand sa dai cu betisorul, cateodata trebuie si sa lauzi. Cred ca oamenii care lucreaza cu mine ma cunosc destul de bine. Am baieti care lucreaza cu mine de opt ani si sunt in continuare cu mine”. 

Fetita sa, Emma, are deja doi ani si jumatate si, dupa spusele interpretei, ea traieste acum doar momente frumoase si fericite. „In fiecare zi apare ceva nou si devine tot din ce in ce mai interesant. Uneori ma intreb pentru ce am castigat eu asa minune. Sotul meu ma sustine in toate. Fara sustinerea si increderea lui eu nu voi face atatea lucruri frumoase. Emma ii seamana leit lui tata”. 

Dupa parerea ei, ea este o mama: „Foarte grijulie. O alint, o iubesc pana la cer si inapoi si inca de trei ori pana la cer. Noi suntem aceeasi zodie si eu chiar o simt uneori, simt ce vrea si cum vrea”.

Surpriza dubla pentru telespectatori! Vezi alaturi de cine a aparut Irina Rimes, in calitate de antrenor, la Vocea Romaniei: „Se cere inca un scaun dublu” - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie