17.08.2022
Hailey Bieber, adevarul despre provocarile mariajului cu Justin Bieber: „Nu degeaba se spune „la bine si la rau””

Hailey Bieber si Justin Bieber au trecut anul acesta prin tot felul de incercari dificile. Modelul in varsta de ani a vorbit intr-un interviu recent, citat de Just Jared, despre cum reusesc sa faca fata provocarilor casatoriei, in special dupa problemele recente de sanatate cu care ea si Justin s-au confruntat.

„Nu stii totul despre toate inainte sa te casatoresti, ci mai degraba te casatoresti si intelegi ce se intampla pe parcurs. Cred ca viata se schimba tot timpul. De la zi la zi, de la saptamana la saptamana, de la an la an. Un exemplu perfect in acest sens sunt ultimele sase luni, cand amandoi am trecut prin niste probleme de sanatate foarte grave. Inveti sa faci fata acestor nenorociri pe masura ce vin, stii? Exista un motiv pentru care se spune, 'la bine si la rau'. Da, chiar e adevarat!”, a marturisit Hailey. 

Decizia luata de Shakira dupa ce Gerard Pique le-a prezentat-o copiilor pe noua lui iubita

Vedeta americana a facut cateva dezvaluiri si despre cum reusesc sa mentina aprinsa flacara iubirii: „El ramane in continuare persoana la care ma grabesc sa ajung acasa. Pot sa zbor cu avionul undeva pentru un job, dar abia astept sa ma intorc la el si sa ne trecem timpul impreuna. Si simt ca asta se datoreaza efortului depus de ambele parti. La sfarsitul zilei, el este cel mai bun prieten al meu. Este totusi nevoie de multa munca pentru ca un mariaj sa functioneze. Si mai stiu ca, in cele din urma, atunci cand vor aparea si copiii, va fi un cu totul alt sezon de navigare prin aceasta casnicie.”

Justin Bieber a anuntat in iunie ca sufera de paralizie faciala din cauza unui sindrom rar. La scurt timp, artistul a luat o pauza in cariera sa: si-a anulat toate concertele pentru a se recupera.

Saruturi pasionale, tinute de mii de dolari si o petrecere grandioasa! Vezi cum si-a sarbatorit ziua de nastere Madonna, intr-un palat sicilian din secolul al XVIII-lea - FOTO/VIDEO

Hailey Bieber si-a aratat mereu sustinerea pentru partenerul ei, la cum Justin i-a alaturi cand aceasta a suferit un accident vascular cerebral in martie.

Articole din aceeasi categorie