17.08.2022
Decizia luata de Shakira dupa ce Gerard Pique le-a prezentat-o copiilor pe noua lui iubita

La inceputul acestei veri, Shakira si Gerard Pique au anuntat in mod oficial ca nu mai formeaza un cuplu, dupa ce in presa existau deja informatii ca ei s-ar fi despartit.

De atunci, presa din intreaga lume a notat ca motivul despartirii ar fi fost infidelitatile fotbalistului, presa din Spania afirmand ca Gerard Pique ar avea o amanta foarte tanara.

Cu par lung, sprancene dese si machiaj elegant! Vezi imagini rare cu Maia Sandu din perioada adolescentei - FOTO

La mai bine de doua luni de cand au anuntat ca s-au despartit si ca nu mai formeaza un cuplu, se pare ca Gerard Pique le-a prezentat-o copiilor pe noua lui iubita, iar Shakira a luat o decizie radicala: se gandeste serios sa se mute in SUA, la Miami, acolo unde ar detine o proprietate care valoreaza 16 milioane de dolari.

Mai mult decat atat, jurnalistii spanioli afirma ca Shakira si familia lui Gerard Pique locuiesc in Catalonia in aceeasi curte, in doua case care momentan sunt despartite doar de o piscina. Iar in curand artista vrea sa ridice un zid intre cele doua locuinte!

Tatic implinit! Patrick Hanganu - mesaj emotionant dedicat fiului sau: „Baiatul meu pe care l-am dorit si l-am visat nopti intregi in bratele mele”

Articole din aceeasi categorie