22.07.2024
Gloria Gorceag este vegetariană! Care este motivul: „Era coșmarul mamei mele să mă hrănească” - VIDEO

Invitată în cadrul emisiunii Gusturile se Discută de la PRO TV, interpreta Gloria Gorceag a gătit alături de colega sa de breaslă, Stela Botez, lasagna. Deși nu a mâncat niciodată acest fel de mâncare, Gorceag știe de minune să-l prepare.

Motivul pentru care Gloria nu a mâncat niciodată Lasagna constă în faptul că aceasta este vegetariană. „Bine! Tu nu mănânci carne? De câți ani? De ce nu mănânci carne?”, a întrebat prezentatoarea gusturilor, Iulia Deliu.

Interpreta a recunoscut că pe lângă faptul că este vegetariană (nu consumă carne), uneori e și vegană (exclude toate alimentele de origine animală, de la carne şi fructe de mare, până la ouă, produse lactate sau orice alt ingredient derivat din animale, inclusiv mierea şi gelatina).

El este primul moldovean care a escaladat cele mai înalte 7 vârfuri de pe 7 continente: „Toată povestea a început acum 6 ani cu o drumeție în România” - FOTO

„Sunt vegetariană, da. Din când în când și vegană”, a spus Gloria Gorceag.

De asemenea, invitata consideră că silueta sa suplă nu se datorează faptului că este vegetariană: „Nu cred că este vreo diferență dacă mănânci carne sau nu. Nu este asta ideea”.

Atleta antrenată de propriul tată! Zalina Marghieva, calificată pentru a cincea oară la Jocurile Olimpice: „Eu aici nu sunt fiică, sunt sportivă” - VIDEO

„Și mai cred că nu toată lumea trebuie să fie vegetariană. Trebuie să ți se potrivească acest stil alimentar. Eu eram ok și fără carne de când mă țin minte. Era coșmarul mamei mele să mă hrănească. Eu sunt bine și cu un morcov, spre exemplu”, a mai spus ea.

Gloria Gorceag este o interpretă și prezentatoare din Republica Moldova. Ea și Vitalie Catana s-au căsătorit în luna iulie a anului 2017. Cei doi au devenit părinții lui Leo un an mai târziu, iar în anul 2021 au adus pe lume și cel de al doilea copilaș, pe nume Oliver.

Articole din aceeasi categorie