26.09.2022
Cum aratau Tatiana si Ilie Maxian acum 10 ani, la inceputul relatiei lor. Vezi cat de mult s-au schimbat sotii: „Am inceput totul de la zero, fara ajutorul nimanui” - VIDEO

Sotii Maxian sunt mereu activi pe retelele sociale, unde impartasesc urmaritorilor sai momente frumoase din viata lor. Asadar, recent, Tatiana a publicat un videoclip in care ii putem vedea pe ea si pe sotul ei cu 10 ani in urma, cand abia erau la inceputul relatiei lor. 

Potrivit Tatianei, cand esti supraobosita si nici nu poti dormi, ca sa nu stai degeaba, trebuie sa te ocupi cu ceva util. Zis si facut. In timp ce copiii si sotul sau dormeau, bloggerita a redactat un filmulet, in care arata cat de mult s-au schimbat ea si Ilie, timp de 10 ani. 

Tanara mamica, a incercat sa repete popularul trend de pe TikTok, unde trebuie sa arati cum erai acum cativa ani si cum esti in prezent. 

A incercat sa-si infrunte una dintre cele mai mari frici! Chiar daca este claustrofoba, Daniela Costetchi a intrat intr-un oras subteran vechi si foarte ingust. Vezi cum s-a descurcat tanara pana intr-un final: „Spatiile mici imi provoaca anxietate” - VIDEO

„Apropo, noi doi am inceput totul de la zero, fara ajutorul nimanui. Ambii suntem din familii modeste”, a scris Tatiana pe pagina sa de Instagram. 

„Cu 10 ani in urma”, a adaugat bloggerita. 

Urmaritorii sai au ramas incantati de acest filmulet si au scris sute de comentarii pozitive. „Wooow”, „Ce evolutie frumoasa”, „Bravooo! Doi frumosi!”, „La fel de frumosi”, „Super”, „Ce bravo sunteti. Ati crescut unul langa altul”, au tinut sa mentioneze internautii.

Motivul pentru care Irina Rimes nu sta niciodata la plaja. Raspunsul vedetei te va surprinde - VIDEO

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 150 de mii de urmaritori pe Instagram. Tanara este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie. 

Alexandru si Olga Manciu sarbatoresc nunta de otel! Ce mesaj emotionant i-a transmis bloggerita sotului sau: „M-am indragostit din nou in tine. M-ai vrajit?”

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie