15.11.2023
Burtica o face sa radieze de fericire! Dianna Rotaru a avut parte de o sedinta foto adorabila - FOTO

Inca putin si Dianna Rotaru va aduce pe lume primul sau copilas. Interpreta are 34 de saptamani, iar la acest termen a decis sa-si faca prima sedinta foto.

Recent, interpreta a organizat chiar si o sedinta foto pentru a imortaliza perioada frumoasa prin care trece la moment. Si pentru ca a vrut sa le imparta internautilor din clipele sale magine, Dianna a postat fotografiile pe social media.

Pentru sedinta foto, Dianna a optat pentru trei tinute, prima a fost all black, a doua a fost cu un pigment roz, iar ultima tinuta a avut pe umeri un sacou alb.

Gogosile din Dubai au ajuns la Emilian Cretu: „Tu esti sanatoasica la cap?” - VIDEO

Diana Brescan are un admirator secret? Cu ce buchet imens s-a laudat interpreta - FOTO/VIDEO

Pe pagina sa de Instagram, interpreta a publicat si o secventa video alaturi de un mesaj: „Prima sedinta foto cu burtica la 34 de saptamani de sarcina este cea mai frumoasa provocare”.

Dianna Rotaru este o interpreta de muzica usoara din Republica Moldova si fosta prezentatoarea a emisiunii Gusturile se Discuta de la PRO TV.

Catalina Cara - nominalizata intr-o celebra revista din Romania la categoria Best Virgin Artist: „Pentru mine este o mare bucurie si onoare” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie