28.03.2023
A dat lovitura! Satoshi a lansat piesa „Asta-i Situatia”: „Piesa e hit deja, cel putin in playlistul meu” - VIDEO

In ultima perioada Satoshi este din ce in ce mai implicat in activitatea sa artistica. Dupa o pauza de doar 3 saptamani de la lansarea ultimului sau cantec „N-avem Scuze”, artistul a publicat pe pagina sa oficiala pe Youtube piesa „Asta-i Situatia”.

Despre lansarea piesei si a clipului, interpretul a anuntat pe Instagram, acolo unde a lasat un scurt text, dar si teaser-ul pentru „N-avem Scuze”.

„Asta-i Situatia. Link In Bio.”, a mentionat Satoshi pe retelele de socializare.

Muzica si textul ii apartine artistului, iar de productie s-a ocupat Tensso Music.

A luat permisul de conducere dupa 959 de incercari! Ce suma uriasa a cheltuit pe scoala de soferi - FOTO

Piesa a reusit deja sa adune peste 11 mii de vizualizari, 700 de aprecieri, dar si zeci de comentarii din partea fanilor. „Buuun! Clipul jos palaria.”, „Asteptam urmatorul album cu nerabdare.”, „Tare ma bucur ca e lansata. Satoshi perfect ca de obicei.”, „Piesa e hit deja, cel putin in playlistul meu.”, „Asta-i wow. Chiar ii tare piesa, felicitati. Este ceva in neobisnuit in Satoshi.”, „Sunt fana Satoshi de cand eram mica!”, au scris internautii in sectiunea de comentarii de pe Youtube.

Satoshi este un interpret din Republica Moldova, care a devenit cunoscut datorita unor piese precum: „Mama mi-a spus”, „I love you”, „Foaie Verde”.

WOW! Netflix in colaborare cu Carla’s Dreams au lansat o piesa inspirata din filmul „Luther: Apus de Soare” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie