26.05.2023
Gina Pistol, declaratii sincere cu o zi inainte de nunta! Cum se simte aceasta inainte de marele eveniment - FOTO

Dupa sapte ani de iubire, Smiley si Gina Pistol fac nunta sambata aceasta, pe 27 mai. 

Despre ce simte chiar inainte de eveniment, Gina Pistol a marturisit:„Nu am avut timp sa ma gandesc si sa realizez ce se intampla, asa ca nu am avut timp sa ma ia emotiile, pentru ca au fost foarte multe lucruri de facut in ultima perioada. Ne dorim totul sa iasa bine si frumos. Andrei (Smiley – n.a) este si el bine, are astazi o zi mai aglomerata. Are multe de facut, nici pe el nu cred ca l-au luat emotiile.”

Gina Pistol si Smiley se vor casatori la Palatul Snagov, iar alaturi de invitatii lor se vor bucura de un peisaj de poveste. Seful complexului din Snagov a facut cateva declaratii despre organizarea evenimentului. Potrivit FANATIK, acesta a declarat:„Va fi un meniu ce va imbina traditionalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mancare. Meniul va fi complex si elegant. Va imbina toate gusturile”, a declarat acesta.

Si-a pierdut sotul la 27 de ani, iar 10 luni mai tarziu a primit si ea un diagnostic dur. Povestea femeii care a reinvatat sa traiasca - FOTO

Gina Pistol  facea haz de necaz chiar si cu cateva zile inainte de nunta si povestea vesel pe retelele de socializare:„Cu traficul acesta o sa ajung si eu la cununia civila de sambata. Bai, stateam, asa, la semafor, si ma gandeam… Eu si gandurile mele in trafic. Ziceam asa, ca daca eram si eu un om normal, si o viitoare mireasa normala, programul meu din aceasta saptamana ar fi aratat cu totul altfel.

Adica m-as fi intalnit si eu cu cateva prietene la restaurant, sa stam de vorba, sa radem, sa bem un pahar de Prosseco. Poate as fi mers o zi sau doua la Spa, sa-mi fac niste proceduri, poate as fi mers sa-mi fac niste masaje de relaxare, sa ma relaxeze la cap. Nu stiu, as fi facut alte chestii, mult mai normale. Nu, ma, nu. Mie nu-mi place normalul. Mie imi place sa stau in trafic, sa ma enervez la semafor. Deci, bai, imi vine sa ma opresc si sa ma dau cu capul de masina.”

Vrea sa cucereasca Franta? Vezi cat de bine suna „Changer”, noua piesa a Irinei Rimes - VIDEO

Natalia Gordienko - lipsita de inhibitii! Vezi cum a pozat interpreta: „Intr-o lume plina de ura, fii iubire” - FOTO

Articole din aceeasi categorie