08.07.2022
Alexia Eram, absolventa unei prestigioase facultati din Anglia. Fotografii inedite cu intreaga familie - FOTO

Alexia Eram este o fire extrem de ambitioasa si in urma cu cativa ani aceasta a ales sa urmeze cursurile unei facultati de peste hotare. Dupa ani grei, cu multe piedici impuse si de pandemie, fiica Andreei Esca a absolvit cursurile institutiei University For the Creative Arts, din Anglia.

Alexia Eram este acum specialista cu acte in regula in marketing, publicitate si relatii publice in domeniul modei. Avand in vedere pasiunea sa pentru haine si faptul ca este creator de continut, se pare ca aceasta facultate nu a facut decat sa-i consolideze cunostintele.

Ei bine, in urma cu cateva zile, aceasta si-a anuntat fanii de pe Instagram ca va calatori in Anglia pentru a participa la festivitatea de absolvire. Examenele au fost date anul trecut, insa din cauza pandemiei de coronavirus, ceremonia nu a avut loc. Ea nu a mers singura, ci insotita de intreaga familie. Mama sa, Andreea Esca, mandra, de altfel, a postat pe retelele de socializare cateva imagini si un mesaj emotionant.

Miss Moldova 2015 a implinit 27 de ani! De ziua sa de nastere, modelul a publicat in mediul online prima fotografie cu sotul si fiica sa: „Multumesc Doamne, ca mi-ai oferit o familie atat de frumoasa” - FOTO

„Alexia Margot Eram suntem mandri de tine si te iubim foarte mult! Ps. Youre the Best…”, a fost mesajul Andreei Esca din dreptul imaginilor postate in mediul online.

Anii petrecuti in Anglia nu au fost deloc usori pentru Alexia Eram. Aceasta a marturisit ca i-a fost extrem de dificil sa stea departe de familie si de cei dragi.

Cristina Ciobanasu, marturisiri dureroase, dupa pierderea celei mai dragi fiinte. Actrita a povestit cum s-a intamplat totul: „Am fost langa ea cand s-a dus” - FOTO/VIDEO

„Cred ca cel mai dureros moment prin care am trecut a fost atunci cand am plecat la facultate, singura si a trebuit sa ma descurc fara familie, fara prieteni, fara iubit. De fiecare data cand plecam plangeam si cred ca acolo la fel, in fiecare zi plangeam, nu prea m-am adaptat. Nu imi place sa fiu singura… in general”, a declarat aceasta la Kanal D, in urma cu ceva timp.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie