08.07.2022
Stefan Banica si-a dus copilul la spital. Vezi care este motivul

Stefan Banica si sotia lui, Lavinia Parva, au un baietel in varsta de trei ani. Cei doi au mare grija de micutul Alexandru. Desi programul lor este foarte incarcat, celebrul cantaret si partenera lui de viata si-au gasit timp sa mearga impreuna cu baietelul lor la o clinica de pediatrie din Bucuresti. Iata ce s-a putut observa din imaginile cu micul Alexandru!

In urma cu trei ani, Stefan Banica devenea tata pentru a treia oara, partenera lui de viata, Lavinia Pirva, aducandu-l pe lume pe fiul lor, care a primit numele Alexandru.

In prezent, cei doi sunt foarte grijulii cu micutul, iar acest lucru reiese si din imaginile surprinse de fotoreporterii celor de la Click!. Sotii au fost surprinsi in timp ce mergeau impreuna cu micutul la o clinica de pediatrie din Bucuresti.

Natalia Gordienko a participat la Saptamana Modei de la Paris! Vezi cat de impecabil s-a prezentat aceasta, dar si cine este barbatul care i-a trimis o invitatie speciala - FOTO/VIDEO

Din fericire, nu pare sa fie vorba de ceva grav, ci doar de un control de rutina in ceea ce-l priveste pe baietel. Cel mai probabil, Alexandru a fost supus la un set de analize si investigatii. Micutul merge voios, pe strada, fiind tinut de mana de tatal sau. In schimb, Lavinia Pirva prefera sa stea in spatelea celor doi.

Recent, artistul a mers in vizita la sediul Televiziunii Romane din Capitala. Sotul Lavinei Pirva s-a emotionat cand a vazut cabina de costume ce poarta numele tatalui sau, regretatul actor Stefan Banica senior.

Alexia Eram, absolventa unei prestigioase facultati din Anglia. Fotografii inedite cu intreaga familie - FOTO

„Ieri am fost la TVR, dupa foarte mult timp si iata langa ce cabina ma aflu! Cabina care poarta numele tatalui meu.”, a scris Stefan Banica pe retelele sociale.

Artistul nu a ratat ocazia si a fotografiat respectiva cabina. Ulterior, acesta a publicat fotografia in mediul online, iar fanii au tinut sa-i transmita cateva mesaje emotionante.

„Ce frumos!!! Sunt sigura ca de acolo de SUS se mandreste cu tine, Stefan!” „Si, intr-o zi, fiul dumneavoastra va sta langa o astfel de cabina, pe care va fi scris numele dumneavoastra. Radu Stefan are doua exemple admirabile: bunicul si tatal! Dumnezeu sa va ocroteasca pe fiecare! @stefanbanica.official @radustefanbanica” „Nemuritor prin tot ce a creat! Un Talent mare!” „Mii de complimente” „Lasa ceva frumos din tine, pe unde treci.. Peste ani, te urmeaza Raducu!”, au fost doar cateva dintre comentariile pe care internautii i le-au lasat lui Stefan Banica pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie