14.09.2022
Gestul discret prin care Kate Middleton i-a adus un omagiu emotionant Reginei Elisabeta a II-a - FOTO

Kate Middleton si Printul William au mers ieri la Palatul Buckingham pentru a intampina sicriul Reginei Elisabeta a II-a.

Kate Middleton si Printul William au fost surprinsi ieri in timp ce se indreptau spre Palatul Buckingham pentru a intampina sicriul Reginei Elisabeta a II-a. Trupul neinsufletit al Reginei a ajuns marti seara la Londra, iar astazi urmeaza sa fie depus la Westminster Hall, unde va ramane timp de patru zile. Regele Charles si sotia sa, Regina Consoarta Camilla, Printul Harry si Meghan Markle au fost si ei prezenti ieri la Palatul Buckingham.

Imbracata intr-un ansamblu negru elegant, Printesa de Wales i-a adus un omagiu subtil Reginei Elisabeta a II-a. Aceasta a purtat un colier si o pereche de cercei din perle, bijuterii pe care Majestatea Sa le adora. De asemenea, perlele sunt adesea purtate de membrii familiei regale atunci cand sunt in doliu, aceasta fiind traditie care dateaza inca de pe vremea Reginei Victoria.

Regina Elisabeta a II-a a fost vazuta purtand adeseori coliere din perle, inclusiv dupa moartea sotului ei, Printul Philip.

Si-a schimbat numele de scena! Afla ce pseudonim are acum interpretul ucrainean Max Barskih - FOTO

Zilele trecute, in timp ce se afla la Palatului Windsor, Kate Middleton le-a dezvaluit oamenilor aflati la palat cum a reactionat unul dintre cei trei copii ai sai, Printul Louis, la pierderea strabunicii lor, Regina Elisabeta a II-a. Printesa de Wales a spus ca fiul ei, in varsta de 4 ani, a facut referire la regretatul sau strabunic, Printul Phillip, atunci cand a vorbit despre moartea monarhului britanic. Cuvintele induiosatoare au fost impartasite de Kate in timpul plimbarii sale impreuna cu Printul William pentru a vedea toate omagiile aduse Reginei.

„Louis a spus: ‘Cel putin Grannie este cu strabunicul acum'”, a explicat Kate, potrivit Roya Nikkhah.

Evenimentul a fost semnificativ si pentru ca a marcat o reuniune a cuplului cu Printul Harry si Meghan Markle. Intr-o declaratie de la Palatul Buckingham, un purtator de cuvant regal a declarat ca William „i-a invitat pe Ducele si Ducesa de Sussex sa i se alature lui si Printesei de Wales”.

Gloria Gorceag vine cu surprize pentru fanii sai! Interpreta va lansa in curand piesa „Lada fermecata”. Vezi primele imagini de la filmarile videoclipului - FOTO

Articole din aceeasi categorie