14.09.2022
Gloria Gorceag vine cu surprize pentru fanii sai! Interpreta va lansa in curand piesa „Lada fermecata”. Vezi primele imagini de la filmarile videoclipului - FOTO

Si pentru ca este destul de activa pe retelele de socializare, avand o comunitate de peste 12 mii de abonati pe Instagram, interpreta Gloria Gorceag nu rateaza niciodata ocazia de a impartasi internautilor cele mai frumoase si deosebite momente din viata sa.

Recent artista a mentionat ca urmeaza sa lanseze o noua piesa, dar si un videoclip pentru aceasta.

Dupa cum a povestit Gloria, lansarea va avea loc pe data de 16 septembrie pe Youtube. „Pentru mine copiii mei sunt perfecti, ma fac un om fericit si am vrut acest lucru sa fie surprins de Aliona Nikanorova pentru ca ea stie cel mai bine sa prinda momentele adevarate, iar @turceaninov_s a transpus totul intr-un videoclip pentru o melodie tare draga mie „Lada fermecata”. Desigur, au fost mai multi oameni care au ajutat aici, promit sa nu uit sa le dau nume pe data de 16 septembrie cand iese videoclipul pe YouTube.”

De asemenea aceasta a adaugat: „Pana atunci ma duc sa dau la print cateva dintre fotografiile realizate de Aliona, desi mi-e tare greu sa aleg doar cateva.”

Pentru ca a realizat si cateva fotografii cu fiul sau cel mic in timpul filmarilor, arista a publicat cateva din ele pe pagina sa de Instagram.

Sophie Turner si Joe Jonas - prima aparitie publica dupa ce au devenit parinti pentru a doua oara. Vezi cat de bine arata actrita - FOTO

Gloria Gorceag si Vitalie Catana s-au casatorit in luna iulie a anului 2017. Cei doi au devenit parintii lui Leo un an mai tarziu, iar in anul 2021 au adus pe lume si cel de al doilea copilas pe nume Oliver.

Lucruri pe care nu le-ai stiut despre Anisoara Puica! Afla ce nu ar imbraca niciodata interpreta si care sunt visurile sale neimplinite: „Nu am limite...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie