15.09.2023
Gerard Pique si Clara Chia Marti, surprinsi in ipostaze romantice in vacanta din Croatia

Gerard Pique si iubita sa, Clara Chia Marti, au parut mai indragostiti ca niciodata cand s-au bucurat de o sesiune de paddleboard in timpul unei calatorii recente in Croatia. Fostul fotbalist, care ar fi mutat-o pe Clara in casa pe care o impartea cu fosta lui partenera, Shakira, s-a bucurat din plin de escapada cu iubita lui in varsta de 24 de ani.

In imaginile aparute, Clara Chia Marti a preluat fraiele placii de paddleboard in timp ce se plimba pe apa, Gerard echilibrandu-se cu pricepere in fata ei. In timp ce Clara a purtat un costum de baie kaki din doua piese, Pique a optat pentru un look de plaja indraznet, cu pantaloni scurti albastri si albi cu modele.

Distractia a fost la ordinea de zi, deoarece cei doi indragostiti si-au petrecut cea mai mare parte a zilei in apa, facand activitati distractive. Escapada lor pe insula Lopud vine pe fondul vestilor despre mutarea Clarei in casa lui Pique.

Pro TV, la 24 de ani de activitate! Iata cum a fost evenimentul aniversar - GALERIE FOTO

Gerard Pique si Shakira au confirmat sfarsitul relatiei lor de 11 ani in iunie anul trecut, dupa ce fostul star al FC Barcelona si al Spaniei a fost acuzat ca a inselat-o pe cantareata. Se pare ca sportivul a confirmat ca a trecut cu adevarat peste despartire, deoarece se presupune ca s-a stabilit cu Clara in aceeasi casa din Barcelona in care Shakira a locuit prima data cand a venit in Spania.

„Shakira a locuit in acea casa in 2012, cand a ajuns in Barcelona. Mai mult, imaginile cu Shakira iesind din spital, cu ea insarcinata si ajungand acasa au fost imortalizate in acel loc, care se afla in orasul Cambrils. Este destul de sigur, nu este langa mare, dar are multa intimitate. Este o casa veche a lui Pique, imi imaginez ca ar fi inchiriat-o sau ar fi folosit-o in weekend. Nu este un nou cuib de iubire, este o casa pe care o va folosi pentru a merge sa locuiasca sau sa se stabileasca pe timpul verii cu Clara Chia.”

Cele mai actuale tendinte in materie de lenjerie intima! Victoria Gutu iti explica ce se poarta in aceasta toamna - VIDEO
Acest lucru vine dupa ce, in luna ianuarie a acestui an, a aparut o inregistrare video care ar arata-o pe noua iubita a lui Pique in casa familiei fotbalistului inainte de despartirea de Shakira. Se pare ca artista ar fi fost „devastata” de imaginile scoase la iveala in august 2021, care au fost inregistrate cu zece luni inainte de a anunta ca s-a despartit de partenerul ei. Clara, iubita si colega de serviciu a lui Gerard Pique, apare pe fundalul unui interviu pe care fotbalistul l-a realizat prin zoom din casa familiei sale din Barcelona, in timp ce Shakira ar fi fost in strainatate cu cei doi copii ai lor.  

Gerard Pique si-a facut publica noua iubita si colega de munca dupa ce a confirmat despartirea de cantareata columbiana vara trecuta.

Pro TV si-a sarbatorit cei 24 de ani! Imagini exclusive de la eveniment - GALERIE FOTO

Articole din aceeasi categorie