02.10.2023
Cele 4 lucruri simple pe care le face Jennifer Aniston pentru a purta si la 54 de ani haine masura XS - FOTO/VIDEO

Jennifer Aniston a dezvaluit intr-un nou interviu ce face pentru a-si mentine silueta pe care o avea inca de cand aparea in serialul "Friends|. Actrita de 54 de ani are patru reguli simple de la care nu se abate.

„Beau multa apa, imi misc corpul zilnic, mananc alimente proaspete si integrale si dorm cat de mult pot. Aceasta ultima parte e o provocare pentru mine, dar e importanta. Ma resimt cand nu ma odihnesc destul. Pe langa aceste lucruri, incerc sa fiu constienta in legatura cu ce las sa patrunda in capul meu. Lumea in care traim trece prin multe provocari acum si stiu ca tuturor ne pasa de asta, dar, uneori, este imperativ necesar sa oprim sonorul acestui zgomot", a declarat Aniston pentru CR Fashion Book.

Tanara de 25 de ani, criticata dupa ce s-a indragostit de un barbat cu 15 ani mai mare decat ea: „Oamenii spun ca n-o sa rezistam”

Tipul ei preferat de miscare este bazat pe metoda Pvolve, un tip de fitness care implica sculptarea, intarirea musculaturii si reechilibrarea corpului, prin sport cu echipamente de rezistenta. 

Horoscop 2 octombrie 2023. O veste neasteptata da peste cap viata unei zodii

Articole din aceeasi categorie