02.10.2023
Tanara de 25 de ani, criticata dupa ce s-a indragostit de un barbat cu 15 ani mai mare decat ea: „Oamenii spun ca n-o sa rezistam”

O femeie in varsta de 25 de ani, care se presupune ca traieste in Regatul Unit, a vorbit despre povestea ei de viata, marturisind ca este criticata deseori pentru faptul ca a ales sa se marite cu un barbat care este mai mare decat ea cu 15 ani.

Diferenta de varsta dintre parteneri a fost mereu un subiect spumos, care a starnit numeroase discutii. Despre acest subiect a vorbit si o tanara de 25 de ani, care a marturisit ca este criticata de oameni pentru ca are un sot mai mare decat ea.

„Sotul meu este cu 15 ani mai mare decat mine. Suntem casatoriti de un an si avem un bebelus de patru luni”, si-a inceput povestea tanara, care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

„Eu am 25 de ani, el 40. Amandoi muncim, avem casa noastra, avem o situatie financiara buna, o viata intima implinita si suntem fericiti. Avem discutii, ca orice alt cuplu, dar asa se intampla intr-o relatie sanatoasa. Totusi, exista multi oameni care ne critica, care imi spun ca relatia noastra n-o sa dureze sau ca el trece printr-o criza, din aceasta cauza alegandu-ma pe mine”, a mai spus tanara, explicand ca nu stie cum sa raspunda in fata unor astfel de comentarii.

Andra, dans viral pe muzica Rihannei alaturi de Mioana Velicu si Maria Dragomiroiu. Reactiile fanilor - VIDEO

Horoscop 2 octombrie 2023. O veste neasteptata da peste cap viata unei zodii

Evident, mesajul ei a starnit numeroase reactii printre internauti: „Cred ca vei realiza ce inseamna aceasta diferenta cand vei avea 36 de ani si vei vedea pe cineva de 21 de ani”, „Eu am 36 de ani. Sa ies cu cineva de 21 de ani este ceva foarte dubios. Ce am putea avea in comun?, „Am fost in situatia ta si am fost naiva sa cred ca totul este perfect. Acum am 40 de ani si recunosc imediat diferentele”, au fost cateva dintre comentarii.

De cealalta parte, cineva a tinut sa o incurajeze sa continue: „Aceasta diferenta de varsta exista si intre parintii mei. S-au cunoscut cand mama avea putin peste 20 de ani, iar acum au sarbatorit 40 de ani de casnicie. Dragostea nu tine cont de varsta. Daca sunteti bine impreuna, ignora vocile din jurul vostru!”

Articole din aceeasi categorie