26.10.2022
Georgina Rodriguez s-a apucat de un nou sport. Iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, surprinsa luand lectii de arte martiale mixte - VIDEO

Georgina Rodriguez a gasit o noua modalitate prin care sa se mentina in forma. Iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo s-a apucat de un nou sport, respectiv arte martiale mixte. In imagini, Georgina le arata fanilor cum se antreneaza alaturi de celebrul luptator Lincoln Strong, inainte ca acesta sa mearga la Cupa Mondiala din Qatar.

Frumoasa bruneta, in varsta de 28 de ani, nu este straina de lumea sportului. Aceasta a practicat balet de la o varsta frageda, insa se pare ca acum vrea sa incerce si un sport mai brutal. Intr-o postare publicata de Lincoln Strong, pe contul sau de Instagram, Georgina Rodriguez este surprinsa in timpul antrenamentului, aratandu-si tehnicile de MMA invatate pana acum. Aceasta a purtat un echipament lejer, format dintr-o pereche de colanti maro si un top asortat. Modelul nu a uitat nici de manusile speciale de box, astfel ca sesiunea a fost completa.

Fosta iubita a lui Elvis Presley, noi dezvaluiri despre interpret: „Sa-l sarut pe Elvis era ca si cum mi-as fi lipit buzele de doua bezele!” - FOTO

Cei doi se aflau la conacul din Cheshire, pe care Georgina il imparte cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, in varsta de 37 de ani, si cu copiii lor. Desi nu a facut publice inca detalii despre sportul de care s-a apucat recent, vedeta se antreneaza cu unul dintre cei mai buni luptatori de arte martiale mixte. Lincoln a obtinut sase victorii impresionante in cele noua lupte ale sale in Campionatele Mondiale.

Georgina Rodriguez a revenit in sala de sport la cateva saptamani de cand a devenit mama unei fetite. Tot atunci, aceasta a trecut prin momente dificile, intrucat unul dintre gemenii ei, un baietel, s-a stins din viata.

Georgina Rodriguez a trecut prin momente extrem de dificile la sfarsitul lunii aprilie. Partenera lui Ronaldo astepta cu nerabdare sa-si tina in brate gemenii, insa unul dintre ei, un baietel, s-a stins din viata. Insa, la aproape o luna de zile de la momentul dificil, tanara a revenit in sala de sport si a tinut sa se le arate acest lucru fanilor de pe retelele sociale.

Imbracata in haine lejere, precum un maiou roz si niste colanti, Georgina Rodriguez s-a fotografiat in fata unei oglinzi dintr-o sala de sport. De asemenea, in fotografia respectiva, aceasta poarta si o centura neagra, cel mai probabil pentru a o ajuta sa se recupereze mai repede dupa sarcina.

Actorul Leslie Jordan a murit intr-un accident de masina, la 67 de ani. Socati, actorii de la Hollywood au reactionat pe contul de Instagram al starului american - FOTO/VIDEO

Desi nu zambeste in imaginea respectiva, tanara a tinut sa le arate fanilor ca si-a recuperat silueta de invidiat intr-un timp record, asa cum s-a intamplat si in 2017, cand a adus-o pe lume pe fiica ei, Alana Martina.

Articole din aceeasi categorie