29.06.2022
Gemenii care au interpretat un cantec in stilul lui Morgenstern! Mihai si Vasile sunt de nedespartit si formeaza trupa „Golden Twins” Vezi care este cel mai mare vis al lor: „Vrem sa devenim...”- VIDEO

Mihai si Vasile sau, cum prefera ei sa li se spuna - Golden Twins au fost invitati la emisiunea O Seara Perfecta, unde au interpretat melodia lor, care se numeste „Miliardar”. Piesa este scrisa si interpretata in limba rusa. In cadrul interviului, baietii au recunoscut care este cel mai mare vis al lor si ce planuri au pentru viitorul apropiat. Mai multe detalii vezi mai jos.

Au ales sa se numeasca Golden Twins, deoarece: „Pentru toti parintii, copiii sunt din aur. De aceea noi si am ales aceasta denumite”. 

Baietii invata la Liceul „Mihai Viteazul”, unde, apropo, a invatat si prezentatoarea Anisoara Loghin. „Acum suntem in vacanta. Ne distram, mergem la bunei. Mai cantam la sarbatori”. 

Ce ritual are Delia inainte de fiecare concert: „Ma asigur ca...”

Ambii isi doresc sa devina cantareti. „De fapt, bunelul nostru a descoperit acest talent. Noi invatam diferite piese si el ne acompania la chitara. Noi cantam si in limba romana, si in limba rusa. Facem parte si dintr-un ansamblul popular”. 

Baietii mai au o piesa si un videoclip, care la fel este interpretat in limba rusa. „Ne place limba rusa. Vorbim ambele limbi foarte bine. Acasa vorbim in limba romana”. 

Sunt gemeni, dar totusi sunt un pic diferiti. „Eu sunt mai linistit, iar el mai agitat”, a mentionat Mihai. „Am mai multa energie”, a adaugat Vasile.

Fiica Doinei Danielean a implinit 2 luni! Ce destainuiri a facut jurnalista despre momentul cand a vazut-o pentru prima data pe Eva-Maria - FOTO

Pe langa muzica, baietii mai au si alte hobby-uri. „Facem sport, desenam grafiti. Am inceput sa facem sport de la 6 ani. 2 ani am facut gimnastica, 3 ani am facut judo, am mers la concursuri multe. La moment, ne ocupam cu kickboxing. Avem diferite medalii, cupe, trofee”. 

Visul lor este: „Sa devenim interpreti populari. Vom canta impreuna, noi nu puteam unul fara altul. Petrecem mereu timpul impreuna”. 

Pentru aceasta vara, baietii au multe planuri. „Avem inca multe piese de lansat, avem si filmari. Avem si un Campionat International in Muntenegru”. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie