29.06.2022
Ce ritual are Delia inainte de fiecare concert: „Ma asigur ca...”

Delia este una dintre cele mai cunoscute si apreciate cantarete din Romania. Are o voce incredibila, cu care a cucerit publicul larg inca de la o varsta frageda. Indragita artista a facut acum o serie de declaratii cu privire la ritualul pe care il are inainte de fiecare concert!

Recent, artista a oferit un interviu in cadrul caruia a explicat ce face inainte de fiecare concert al sau.

Pe langa faptul ca repeta cu trupa sa, artista mai face un lucru pe care putini cantareti din tara noastra il fac. Iata declaratiile oferite de Delia Matache!

Se pare ca inainte de un eveniment, Delia se odihenste cat de mult poate, iese la alergat si repeta cu trupa, dar are grija ca totul sa fie cu masura, astfel incat sa-si protejeze vocea.

Adela Popescu, criticata pe social media. Care este motivul

„Incerc sa ma odihnesc cat de mult, dar si sa alerg, sa ma relaxez, repet cu trupa, dar cu masura, astfel incat sa imi protejez vocea, ma asigur ca totul este perfect din punct de vedere al productiei show-ului, adica primesc update-uri constante de la echipa mea”, a spus Delia, potrivit Ego.ro.

Inspiratia pentru tinute se pare ca vine din locurile in care artista calatoreste. Incearca sa observe ce mai apare nou si achizitioneaza orice piesa vestimentara care ii atrage atentia, iar apoi reuseste sa faca niste outfituri spectaculoase.

„De fiecare data cand calatoresc, unul dintre obiective este si sa urmaresc ce mai apare noi si sa achizitionez piese care imi plac, pe care sa le pot folosi in concerte, sedinte foto, videoclipuri. La fel a fost si de data aceasta pentru Rockadelia”, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate anterior.

Familia regala britanica, in mijlocul unui nou scandal. Printul Charles ar fi primit 3 milioane de euro in numerar de la un sheikh din Qatar

A jonglat mult cu numele ei si a trecut de la „Acadelia”, „Psiholodelia”, „Deliria”, la „Rocadelia”. Intrebata cine a ales sa se numeasca asa, Delia a raspuns ca mama ei a fost cea care a considerat ca i se potriveste cel mai bine acest nume.

„Mama si-a dorit sa ma numeasca Delia si se pare ca a fost numele potrivit, care mi-a permis sa ma joc atat de mult”, a incheiat Delia.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie