25.10.2023
Geanta din margele, intre hobby si afacere! Afla povestea Irinei Negrescu, mesterita care si-a descoperit pasiunea in concediul de maternitate - VIDEO

De diferite forme si marimi, gentile din margele castiga tot mai multa popularitate. O confirma si Irina Negrescu, tanara care s-a apucat de confectionat genti pe cand era in concediu de maternitate. Cum arata acestea, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Pasiunea a inceput anul trecut. Am dat peste un video in care o fata prezenta o gentuta. Mi-a placut gentuta si am inceput sa caut imagini. Am incercat sa caut o doamna care sa imi faca una, insa nu am gasit. Am inceput sa mi-o fac eu singura. Am cumparat margele si ata si am inceput a invata”, a mentionat Irina Negrescu, creatoare de genti.

O stewardesa a dezvaluit pe TikTok secretul pe care oricine doreste sa-l stie: cum sa cumperi cele mai ieftine bilete de avion - VIDEO

Irina incearca mereu sa fie intr-un pas cu tendintele, asa ca inainte de a crea o geanta, are loc un proces de documentare: „In Rusia sunt in trend si astfel urmaresc fete de acolo. Ele au mai multa materie prima, au mai multa posibilitate de a experimenta. De asemenea, caut pe Pinterest modele”.

Gentile din margele sunt destul de solicitate, iar creatoarea spera ca ele vor fi in trend si in urmatorii ani. „La moment, margelele sunt in trend. O sa dispara la un moment dat, insa nu pot sa spun cand. Cu toate acestea, ele o sa revina inapoi”, a povestit creatoarea de genti.

La inceput, ii lua mult timp. Acum insa creeaza o geanta in doar cateva zile. „Fiind mama a 2 copii fac o geanta in 3 zile. Daca am mai mult timp liber, 1-2 zile. Geanta poate fi purtata si zi de zi doar ca trebuie ales modelul potrivit”, a spus Irina Negrescu.

Mesterita pune accent pe originalitate, iar acest lucru se vede pe produsul final.

Nutritionista Carolina Costin iti propune un desert delicios raw vegan, foarte caloric, insa plin de nutrienti: „O punem pe o farfurie si o savuram impreuna cu cei dragi” - VIDEO

Preturile unei genti se stabileste in functie de volumul de lucru, dar si de materia prima folosita. „Totul depinde de pretul margelelor. Daca margelele sunt mai ieftine si eu pun pretul mai mic. Daca margelele sunt in jur de 400 de lei pentru o geanta atunci pretul final este de 1000 de lei”, a spus in cele din urma Irina.

Articole din aceeasi categorie