03.07.2024
Găsește timp și pentru lectură. Care este ultima carte citită de prezentatoarea iSănătate, Vlada Mardari - FOTO

Chiar dacă este prinsă mai tot timpul la serviciu, prezentând emisiunea iSănătate, dar și realizând reportaje, Vlada nu uită nici de lecturi. Ultima carte pe care a citit-o se numește: „Costul stresului ascuns. Când corpul spune NU”.

Prezentatoarea emisiunii iSănătate duce un stil de viață sănătos, astfel, atunci când alege să citească, ea optează în favoarea cărților ce abordează tema sănătății corpului uman.

Ultima carte pe care a citit-o a fost una despre stres, ne-a recunoscut ea:„Ultima carte pe care am citit-o este <<Costul stresului ascuns. Când corpul spune NU>> de Gabor Mate. Este un bestseller internațional, deși nu îmi aleg cărțile neapărat după acest criteriu. Mi-a plăcut prin faptul că unește studii de caz, povești ale oamenilor și totodată, explicații clare despre cum stresul ne afectează, în viața de zi cu zi. Știm cu toții că stresul este un factor major care declanșează multe afecțiuni, boli și probleme de sănătate. Totodată, sunt de părerea că nu înțelegem cu adevărat influența și impactul acestuia asupra stării noastre de bine”.

Cand corpul spune nu. Costul stresului ascuns GABOR MATE

Olga Țapordei nu poate continua expediția spre cel mai înalt vârf din America de Nord. Ce a anunțat soțul ei: „Vremea pe muntele Denali s-a înrăutățit drastic, temperatura a coborât până la -40°C” - FOTO

Vlada a recunoscut că gestionarea stresului este un factor la fel de important ca sportul și alimentația: „Noi, cei interesați de un stil de viață echilibrat, ne concentrăm deseori pe alimentație sănătoasă, sport, mișcare, hidratare și somn. Totuși, în ceea ce ține de stres, nu facem prea multe, deși putem și chiar trebuie. În tendințele actuale din domeniul medicinei preventive și integrative, precum și a bio hackingului, la nivel mondial, managementul sau gestionarea stresului este considerat un pilon de bază, chiar printre cele mai importante componente ale unui stil de viață sănătos, conștient și echilibrat în viața unui om. Stresul face parte din viața noastră, inevitabil. Cu toate astea, ne putem autoeduca în privința modului în care reacționăm la el și la felul cum îl percepem”. 

„Recent am fost în Italia, unde am avut ocazia să discut cu un domn de peste 80 de ani. Un bărbat în vârstă, dar într-o formă fizică excelentă, activ, glumeț, cu poftă de viață, cu o gândire lucidă și o abordare pozitivă. L-am întrebat care este secretul faptului că se simte și arată atât de bine la vârsta lui. Mi-a spus că moto-ul său este: <<Fie ce-o fi>>. Deci, el crede că modul relaxat de a gândi, mintea deschisă și indiferența pe care o are față de micile griji cotidiene este motivul principal al vitalității sale, pe lângă plimbările lungi de-a lungul mării sau dieta mediteraneană”, a mai povestit Vlada. 

Confesiuni amuzante! Ce minciuni au spus recent Corneliu Botgros, Igor Sîrbu, Adrian Ursu, dar și alte vedete de la noi: „Am votat cu un partid, dar am spus o minciună că am votat cu altul” - VIDEO

Vlada este atrasă de teme exacte atunci când citește. Aceasta a concluzionat: „Revenind la lectură, îmi place să citesc cărți despre sănătate, alimentație, modul cum funcționează corpul nostru, mintea noastră. Studii și sfaturi concrete. Totodată, îmi plac și cărțile despre spiritualitate, psihologie, astrologie și terapii. Mă atrage tot ce ține de domeniul științelor ezoterice. Deseori privesc filme documentare despre longevitate, alimentație sau protecția planetei și ecologie”.

Vlada Mardari este prezentatoarea emisiunii iSănătate de la PRO TV. Aceasta s-a căsătorit în 2018 cu Tudor Mardari. Cei doi au împreună o fetiță, Naomi.

Elena Javelea își sărbătorește ziua de naștere! Interpreta a pregătit un cadou pentru fanii ei - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie