04.07.2024
Elena Javelea își sărbătorește ziua de naștere! Interpreta a pregătit un cadou pentru fanii ei - FOTO/VIDEO

Elena Javelea își sărbătorește astăzi aniversarea, iar cu această ocazie, a pregătit un cadou pentru persoanele care îi urmăresc cariera muzicală.

„Astăzi, de ziua mea de naștere mi-am propus să vin eu cu un cadou, pentru toate persoanele care îmi îndrăgesc muzica, de această dată e un cover al piesei  <<Jur, Te voi iubi>>”, a scris Elena în postarea de pe Facebook, în care a publicat și link-ul piesei.

Confesiuni amuzante! Ce minciuni au spus recent Corneliu Botgros, Igor Sîrbu, Adrian Ursu, dar și alte vedete de la noi: „Am votat cu un partid, dar am spus o minciună că am votat cu altul” - VIDEO

De asemenea, interpreta a menționat că este recunoscătoare pentru cuvintele frumoase spuse la adresa ei. „Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase și urările de bine”.

 „La mulți ani! Să rămâi la fel de frumoasă peste ani, să ne bucuri cu piese minunate”, „La mulți ani frumoși, fericiți cu multă sănătate și numai realizări frumoase”, „La mulți ani cu vise realizate”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Provocare muzicală pentru interpretul Igor Cuciuc! Își cunoaște sau nu versurile propriilor melodii - VIDEO

Elena Javelea este o interpretă din Republica Moldova și fostă prezentatoare a emisiunii de la PRO TV, O Seară Perfectă.

SURSĂ FOTO: Instagram/ elenajavelea 

Articole din aceeasi categorie