07.04.2022
Galina Lebedeva - declaratii surprinzatoare despre sotul sau, Vladimir Jirinovski care s-a stins din viata: „M-a cucerit cu mintea...” - FOTO

Legendarul politician si lider de partid s-a stins din viata ieri, dupa lupta cu o boala crunta. Acesta avea 75 de ani,  50 dintre ei i-a dedicat politicii. 

Intrebata de jurnalisti cum s-a lasat cucerita de politician, Galina Lebedeva, sotia lui Vladimir Jirinovski a raspuns clar - „cu mintea” .

Galina l-a cunoscut pe viitorul lider al LDPR pe cand era student si studia ca virolog. In timp ce lua cina, femeia a povestit ca a a simtit ochii cuiva asupra ei, s-a intors si s-a indragostit de „ochii lui albastri amabili”. 

„Romantismul din vacanta de la tabara de tineret din Pitsunda a continuat la Moscova”, isi aminteste ea. 

Ea a recunoscut ca putea sa aiba relatii cu baieti ai caror statut social era impresionant, insa grija si atentia lui Jirinovski au cucerit-o definitiv:  „Nu a fost singurul care a avut grija de mine, dar avea ceva special. El ma conducea pana la mine acasa, imi deschidea usa si ma intreba in fiecare minut daca ma simt confortabil.” , povesteste Galina.

Mama fetei urmarea aceste intalniri de la fereastra, iar cand a venit momentul sa dea o binecuvantare casatoriei, a facut-o fara ezitare. De asemenea, Lebedeva s-a asigurat ca a facut alegerea corecta si si-a dat seama de acest lucru in ajunul nuntii. „M-a luat deoparte si destul de serios, nu asa cum iti imaginezi, a spus: „Vei fi cea mai fericita femeie si stiu ce am de facut pentru asta.”

O celebra prezentatoare TV din Rusia a recunoscut ca are probleme mintale din cauza razboiului si a rusofobiei: „Nu am nicio putere, nicio motivatie, nicio dispozitie. Citesc stirile, ma gandesc, plang...” - FOTO

„Dimineata dupa noaptea nuntii, Vladimir mi-a spus: „o sa fii sotia ministrului”, si-a amintit Galina. Mai mult, ea a inteles sensul acestor cuvinte nu imediat, ci ani mai tarziu. „La urma urmei, el nu a spus ca va fi ministru, iar eu sunt la picioarele lui. El a spus: „Vei fi sotia ministrului”. Si am realizat aceasta subtilitate abia acum ”, a recunoscut sotia lui Jirinovski. 

Politicianul rus de extrema-dreapta Vladimir Jirinovski a murit ieri, la varsta de 75 de ani. Acesta ar fi avut mai multe probleme de sanatate, aparute dupa ce s-a infectat cu Covid-19. Anuntul despre decesul oficialului a fost facut de catre seful Dumei de Stat a Rusiei. Acesta insa, nu a mentionat afectiunea de care a suferit politicianul.

„Nu-mi voi taia gentile Chanel.” Aliona Vodonaeva a condamnat protestul femeilor ruse impotriva casei de moda - FOTO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie