16.09.2024
Vocea României a revenit cu noi reguli ale jocului! Ce presupune butonul de superblock - VIDEO

La Pro TV a început Vocea Romaniei, show-ul care te invită să dai muzica mai tare. Spectacol, muzică, umor și desigur cele mai bune voci s-au făcut auzite vineri seara.

Cel mai aşteptat show de muzică a revenit la PRO TV la data de 13 septembrie. Concurenți cu voci senzaționale au urcat pe scenă și au scris istorie.

Iar Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu, Theo Rose și Smiley au început „lupta” pentru cei mai buni dintre cei mai buni.

Juraţii dar şi glumele au rămas la fel, noi sunt doar vocile, a spus Irina Rimes: „Nici nu are rost să vă uitați la sezonul 12 de la Vocea României. Noi tot suntem cu aceleași glume expirate, aceleași voci incredibile. Aceeași chestie în fiecare an. Suntem cei mai buni”.

„Boala geniilor” i-a creat mari probleme lui Keanu Reeves. Ce este și cum se manifestă

„La ce să vă așteptați? La cele mai bune voci care au fost vreodată prezente în vreun sezon Vocea României. Vă garantez sută la sută că o să fie distracție”, a notat Theo Rose. „Este foarte bine, este excepțional, este cu de toate. Este cu poveste, este cu conflict, este cu amuzament”, a adăugat Tudor Chirilă.

Și rolul lui Pavel Bartoș a rămas la fel de important. Să glumească, să prezinte și să simtă spectacolul. „Dacă îți place viața, dacă îți place să te bucuri, să vezi un show de calitate la televizor, uită-te la Vocea României”, a spus Pavel.

Sezonul nou a venit și cu reguli noi. În premieră absolută în audițiile pe nevăzute este butonul: super-block. Fiecare antrenor îl poate folosi o singură dată și oricând își dorește.

Ce mesaj i-a transmis familia regală britanică prințului Harry de ziua lui. Acest lucru nu s-a mai întâmplat din 2021

Cât de tare îi va ajuta sau încurca acest nou buton, vei vedea în fiecare vineri, începând cu ora la 21:00, numai la PRO TV.

SURSA FOTO: INSTAGRAM/vocea_romaniei

Articole din aceeasi categorie