16.09.2024
Concert de muzică jazz, degustare de vin și înghețată sau o cină de autor! Ce evenimente te așteaptă în această săptămână - FOTO

Orașul devine centrul atracțiilor culturale și gastronomice în această săptămână. Vezi în cadrul unui articol marca perfecte.md o serie de evenimnte care promit să încânte toate gusturile.

1. Concertul susținut de trupa Holograf 

Pe 19 septembrie, la ora 19:00, pe scena Palatului Național va avea loc un concert inedit, care reunește trupa Holograf și Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale „Sergei Lunkevici”, sub conducerea dirijorului Dumitru Cârciumaru. De asemenea, pe scenă vor evolua Natalia Barbu și Ana Cernicova.

2. Live music cu Dan Vozniuc

Incheie săptămâna frumos cu o cină apetisantă și muzică live! Grăbește-te să rezervi o masă pentru vineri și surprinde-ți astfel persoana iubită.

Ce fel de tată este interpretul Igor Rusu? „Cu băiatul eram mai sever pentru că...” - VIDEO

3. Jazz on the Rooftop 

Perioada concertelor de Jazz se finalizează cu o prestație deosebită din partea Free Spirit Quartet! La data de 19 septembrie, la ora 19:30, poți savura cel mai frumos apus al toamnei cu ritmuri de jazz și vinuri selecte!

4. Wine & Ice Cream Pairing

Îți place să explorezi noi combinații de arome și texturi? Participă la o experiență unică și captivantă: Degustarea „oarbă” de vin și înghețată, care va avea loc pe 19 septembrie, începând cu ora 19:00.

În cadrul acestui eveniment, vei avea ocazia să descoperi combinații surprinzătoare de vinuri alese cu grijă de la diferiți producători și sortimente rafinate de înghețată artizanală de la Mam’s Gelato, toate într-un mod inedit – fără a ști în prealabil ce vei degusta. 

Ce mesaj i-a transmis familia regală britanică prințului Harry de ziua lui. Acest lucru nu s-a mai întâmplat din 2021

5. Cină de autor „Vin. Muzică. Arome Locale.”

Toamna a revenit cu o bogată colecție de culori și arome culinare! Descoperă pe 20 septembrie un nou concept gastronomic creat cu pasiune și admirație față de ingredientele și producătorii autohtoni. De asemenea, organizatorii au pregătit muzică live, pentru a te relaxa în totalitate.

SURSA FOTO: FACEBOOK

Articole din aceeasi categorie