13.06.2023
Antonia pare sora geamana a Irinei Shayk in cele mai noi imagini. Artista si-a etalat abdomenul sculptat

Antonia si-a incantat fanii la cea mai recenta sedinta foto. Artista este cunoscuta pentru pasiunea sa pentru fitness, iar rezultatele sunt cat se poate de evidente. Cantareata se mandreste cu cel mai tonifiat abdomen din showbiz, pe care si l-a pus in evidenta la cel mai nou shooting.

In cele mai noi imagini postate pe retelele de socializare, Antonia seamana izbitor cu fotomodelul Irina Shayk. Cu ochi albastri, buze senzuale si o atitudine seducatoare, cele doua par surori gemene.

„De la vocea ta, toata seara am avut pielea de gaina!” Ana Cernicova - interpretare spectaculoasa! Vezi cum si-a impresionat fanii soprana - VIDEO

Pentru sedinta foto, Antonia a purtat un outfit cool, care sa ii lase la vedere abdomenul tonifiat. Artista si-a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare cool si cercei rotunzi uriasi. Machiajul i-a pus in valoare superbii ochi verzi.

“Esti superba”, “Cea mai draguta fata de pe Instagram”, i-au transmis admiratorii.

„Am o dieta si merg la sala impreuna cu Alex. Si ma mai intreaba oamenii cand am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca si cum stau toata ziua la sala, poti sa iti iei o ora din viata ta. Ducem copiii la gradinita si dupa ce ii ducem mergem la sala dimineata”, spunea Antonia intr-un interviu, mai demult, pentru revista Viva.

Articole din aceeasi categorie